USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як лучани заряджаються енергією на весь день – майстер-клас від Хом’яка

19 Листопада 2017 13:03
У Луцьку на ранкову недільну зарядку зібралося кілька десятків людей, аби під керівництвом заслуженого тренера України Олега Хом’яка отримати гарний настрій та хороше самопочуття на цілий день.

Ранкова зарядка відбулася 19 листопада на території Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука.

Намагається не пропускати ці щотижневі зарядки лучанка Людмила.

«Я дізналася, що тут безплатно проводять зарядки для всіх охочих. Окрім того, робить це професійний тренер. Тому, щоб не втрачати рухливість, зліта почала сюди приходити. Нам у центральний парк далеко ходити на зарядку, а тут поблизу - те, що треба. Спочатку я ходила сюди сама, а потім онук каже, що теж хоче зі мною, от так ми й тренуємося. Надзвичайно приємно, що для лучан організували такий захід, адже це і цікаво, і корисно, бо менше буде «сердечних» хвороб. Більше того, на цих тренуваннях я знайшла нову подругу», - ділиться враженнями пані Людмила.

А її онук Богдан додає, що після занять спортом він краще себе почуває й вдається добре робити домашнє завдання.
Тренер Олег Хом’як зауважує, що в тих людей, які регулярно відвідують заняття, вже видно чималі досягнення у покращені фізичної форми.

«Більшість людей, які сюди приходять - намагаюсь не пропускати зарядки. І приємно бачити як діти, люди старшого віку стають фізично сильніші, вони виконують значно більше складніших вправ, ніж могли це робити, коли прийшли вперше. Нещодавно одна жіночка підійшла до мене і з захопленням каже, що змогла на святкуванні відтанцювати цілий вечір», - розповідає тренер.

Та додає, що ці зарядки планує проводити весь рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталія Показати IP 20 Листопада 2017 01:59
Молодці, дуже приємно, що в нашому місті є люди, які безкоштовно готові ділитись досвідом та знаннями, допомагати усім охочим покращувати своє здоров'я. Тисячу лайків вам!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus