USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Заступник начальника луцької охоронної фірми побив двох жінок в під’їзді будинку

1 Серпня 2021 15:41
В обласному центрі Волині судили заступника начальника ТОВ «Спас охорона», який побив двох жінок в під’їзді одного з будинків.

За рішенням Луцького міськрайонного суду дебошир заплатить 1700 гривень штрафу.

Злочин трапився 24 лютого у під’їзді багатоповерхівки. Чоловік, який є заступником начальника охорони ТОВ «Спас охорона» та учасником бойових дій, вдарив незнайому жінку кулаком в голову та наніс удар ногою в ділянку куприка. В результаті ударів постраждала отримала струс головного мозку.

У суді обвинувачений, який також є пенсіонером, своєї вини не визнав. Розповів, що того дня перебував у під`їзді будинку, в якому проживає. Спускаючись сходами вниз, побачив біля ліфта невідому йому особу. Він запропонувати їй вийти із під`їзду, у якому вона не проживає, та чекати на вулиці. Між ними виник конфлікт, під час якого потерпіла випадково отримала тілесні ушкодження, адже він не мав наміру її бити. Що стосується нанесення другого удару, то лучанинзазначив, що коли жінка почала тікати сходами вниз, він втратив рівновагу, а тому нічого не пригадує. Чоловік вибачився перед постраждалою за інцидент, що трапився між ними, проте заперечив умисне нанесення ушкоджень.

Натомість потерпіла розповіла, що прийшла у гості до своєї подруги. Зайшовши у під`їзд її будинку, вона очікувала на ліфт. В цей момент побачила обвинуваченого, який спускався із другого поверху униз та почав до неї вживати нецензурну лайку. Вона зробила йому зауваження, а він почав погрожувати, що вдарить її. Жінка зазначила, що повернула до нього голову та отримала один удар кулаком в обличчя. Вона почала втікати, а обвинувачений вдарив її ще раз по спині в область куприка. Згодом вона попросила вийти подругу, яку обвинувачений теж вдарив. Після цього вони викликали поліцію.

Подруга потерпілої розповіла, що остання подзвонила їй та сказала, що зараз прийде, однак через деякий вона знову зателефонувала, із телефону було чутно крики та нецензурну лайку. Жінка одразу вибігла із свого помешкання, що знаходиться на четвертому поверсі, та побігла сходами вниз. На місці вона побачила п'яного сусіда, який вдарив її в обличчя. Підбігши до дверей під`їзду, лучанка побачила подругу та відчинила їй двері. За допомогою іншого сусіда, їм вдалось затримати дебошира до приїзду поліції. Вже перебуваючи у квартирі, вона бачила почервоніле від удару обличчя своє подруги.

Дослідивши докази, суд визнав чоловіка винним та призначив йому 1700 гривень штрафу.

Як вказано на сайті youcontrol, основним видом діяльності ТОВ «Спас охорона» є діяльність приватних охоронних служб.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лоргі Показати IP 1 Серпня 2021 15:56
всього 1700 грн. пяний розбійний напад
Ян Показати IP 1 Серпня 2021 16:19
Nou komments...чи ті судді українські нормальні ?
Іван Показати IP 1 Серпня 2021 16:52
Очевидно, смердючий мент з рівнем культури і інтелектом звичайного барана з бобляхами? Інакше руку на жінку не підняв би. На будь-яку жінку, навіть соціально опущену.
адекват до Іван Показати IP 1 Серпня 2021 18:38
феміністки з тобою не погодились би...
Клава Показати IP 1 Серпня 2021 17:13
За що присудили - за захист обійстя від невідомих нетверезих осіб ???
Бодун до Клава Показати IP 1 Серпня 2021 19:17
Іди проспись Клава, сьогодні заскладно для твого розуміння пишуть. Завтра прочитаєш.
Євросоюз Показати IP 1 Серпня 2021 18:49
.......Він запропонувати їй вийти із під`їзду, у якому вона не проживає, та чекати на вулиці...... Виходячи з логіки цього недоумка, я не маю права зайти в будинок, де проживає моя дочка, чи мої друзі? Або воно справді тупе, або...... Слів немає....
Іван Показати IP 1 Серпня 2021 19:33
Клава - теж мент. Неадекватна.
Лучанин Показати IP 1 Серпня 2021 20:08
Треба було ще видати йому талони на підсилене харчування
дідо Показати IP 1 Серпня 2021 20:36
покарання мало бути жорсткішим, бо він добре знав що робить,бо працює охоронцем...ніхто немає права торкатись пальцем.
Просто Показати IP 1 Серпня 2021 21:09
Про що, ще раз неодноразово доказує, якщо тобі хтось не подобається чи щось робить не так, підходиш ї&&шиш, копаєш, соваєш по землі, аби тікі не зламати руку чи ногу (бо даже перелом носа підійде) тобі, абсолютно НІКУЯ не буде!!!!!!!!! Ну 1700, і то це нонсенс....
Саша Показати IP 2 Серпня 2021 01:24
За що нашу країну люблю, так це за доступність розваг. За 1700грн можна ходити усім в носа давати без розбору і так на усю зп, ще й на харчування лишиться, щоб енергія була розбої робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus