USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Заступника міністра освіти звільнили після скандалу із помічницею

28 Грудня 2021 11:38
Кабінет міністрів звільнив Ігоря Гарбарука з посади заступника міністра освіти і науки.

Про це у понеділок повідомила народна депутатка, членкиня Комітету з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина у Телеграм-каналі.

«Щойно заступник міністра освіти Ігор Гарбарук був звільнений Кабміном за його заявою», – написала депутатка.

Читати ще: «Ескортниця?»: помічниця заступника міністра освіти оскандалилася зухвалим образом

Таке рішення Кабінет міністрів ухвалив на тлі скандалу з нарядом помічниці чиновника Христини Тишкун під час його зустрічі з мером Львова Андрієм Садовим. Тишкун приїхали на форум до Львова у сукні-міді з глибоким декольте та високим вирізом на стегні. Вигляд помічниці викликав резонанс у соціальних мережах.

Ігор Гарбарук був на посаді заступника міністра з липня минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Йван Трахторист Показати IP 28 Грудня 2021 11:49
Темне середньовіччя. Чиновника призначає інший чиновник, а звільняє челядь з вилами і смолоскипами. Хоча б не спалили відьму, уже якийсь прогрес є.
Інквізитор до Йван Трахторист Показати IP 28 Грудня 2021 12:07
Завтра спалимо відьму!
Лучанин Показати IP 28 Грудня 2021 11:56
Хлоп'ята, скільки можна повторювати. Проблеми починаються завжди, як тільки замість великої голови зверху ви починаєте думати маленькою головою знизу. В стосунках з протилежною статтю завжди дотримуйтесь принципу "спочатку власні інтереси". Хоче щось не те баба - перехоче, нічого страшного. Баб багато, і на кожну принця-олігарха не вистачить. Навіть на кожну двадцяту не вистачить) Нікуди не дінеться, попуститься. Якщо ж ні - теж прекрасно, нахіба вам поруч баба яка не вміє йти на компроміс? Найдіть іншу, нормальнішу і адекватнішу.
Баба балувана до Лучанин Показати IP 28 Грудня 2021 13:29
Бог ти мой, який спец зі службових романів живе у нас в Луцьку!!! Засвіти но своє лічіко прінц алігарх)))
Лучанин до Лучанин Показати IP 28 Грудня 2021 14:31
Трошки конкретизую написане вище) не для баб звичайно, "не в коня корм", як кажуть. Якщо вже є потреба завести коханку, утриманку, просто бабу для регулярного інтиму (що кому підходить, моральні аспекти тут не розглядаємо) - вкрай не рекомендовано таке робити на роботі. З сусідками, з одного під'їзду наприклад - також не варто. Фатальна помилка персонажу на фото - змішав роботу з особистим. Тим більше у сфері, де такий "промах" в самий непідходящий момент обов'язково використають "добрі колеги". Так само у бізнесі, коли власник чи найманий директор починає свою "підлеглу" тягнути на відповідальний пост, дослухатись до її "експертної" думки - хтось знає хоч один приклад, де таке не закінчилось би пи**єцом? Головою треба думати!
ОДА до Лучанин Показати IP 28 Грудня 2021 22:36
Можна взяти цей текст щоб собі на дверях приклеїти?
777 Показати IP 28 Грудня 2021 12:03
А телочку на повышение.на его место?
Одісей Показати IP 28 Грудня 2021 12:15
Заступника звільнили, а дівку куди поділи?
Не один Показати IP 28 Грудня 2021 12:28
Такий зам міністра взагалі не зрозуміло, що робив в міністерстві освіти. Все життя в бізнесі, тому його призначення було недоречним , а теперішнє звільнення ,то виправлення помилки. Мав би клепку в голові,то в помічники б брав професіоналів, а не таких дівах. А був би ще розумніший, то б ніде її не афішував. Однак..
! Показати IP 28 Грудня 2021 12:31
А Садового чому не поперли ? Он стоїть, посміхається...не встид йому фотографуватися...а ,,панянка,, не відгрібла ? То такі ,,еліти,, українські ! Ригати хочеться !⅖
Народна прокуратура до ! Показати IP 28 Грудня 2021 15:14
Це точно. Ну,вона швабра тупа, ясно. ЇЇ "папік" дебіл - теж зрозуміло. Ну а інші? Садовий, наприклад? Невже немає якогось внутрішнього спротиву позувати поруч з проституткою на офіційних заходах? Ось чим справжня інтелігенція відрізняється від української "еліти"
Всезнайко Показати IP 28 Грудня 2021 12:38
Заступника звільнили. А помічницю хоча б залишили?)
Капітан Кєпка до Всезнайко Показати IP 28 Грудня 2021 13:20
Навіщо тепер їй безробітний жирдяй? Сама звільнилась.
В.Н. Показати IP 28 Грудня 2021 13:07
Правильно зробив, що написав заяву на звільнення. Помилки треба самому вчасно виправляти. Якщо не хватило розуму наперед подивитись на себе зі сторони, то тепер має результат. А взагалі...всі "найрозумніші і найгарніші" відсіюються самі. Сумно, що ці люди при владі.
прикол Показати IP 28 Грудня 2021 13:27
уволили гея за то, что у него помощница сексуальная. Хоть бы темой поинтересовались - он гей. Не за работу, не за просчеты, а прихоти толпы) Хотя пофиг, потому как народ вообще в сюрреализме живет - двойная картинка: одна из пропаганды, а вторая из реальности и вся власть просто деньги рубит на лохах.)
Патріот/ка Показати IP 28 Грудня 2021 17:04
Звільнити, то звільнили. 9 з 10, що як ґвалт трохи стихне, він посяде інше тепленьке керівне місце…(((
Сос Алла Показати IP 28 Грудня 2021 18:58
Не тОму.
Народна адвокатура Показати IP 28 Грудня 2021 19:03
Звільнили і що з того, раз призначили зам міністра, то значить не простий хлопець, пристроять в інше місце. Суцільна проблема в тому, що теперішня влада суцільно складається з Гогалашвілей та інших персонажей мармезонського балету.
Народна прокуратура до Народна адвокатура Показати IP 28 Грудня 2021 20:52
Правильно "марЛезонського"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus