USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затоплені лікарні та дитсадки: Рівне накрила найпотужніша за останні роки злива

26 Липня 2019 20:56
Рівне в другій половині 26 липня накрила потужна злива, що затопила приміщення лікарень та адмінбудівель. Аналогів її рятувальники не пригадують і обіцяють ліквідовувати наслідки в цілодобовому режимі.

Як повідомив УНІАН керівник пресслужби Головного управління ДСНС Украйни в Рівненській області Дмитро Мельник, за станом на 16-ту годину рятувальники витягнули з водяних пасток на вулицях обласного центру 43 автомобілі, двигуни яких через затоплення перестали працювати. Такої кількості врятованих автомобілів рятувальники не пригадують за всі останні роки.

Крім того, внаслідок негоди затоплено підвальні приміщення лікарень (з-поміж них і Рівненський обласний перинатальний центр), поліклінік, дитячих садків, адміністративних споруд та обласний архів.

Наразі надходять звістки про затоплення приватних обійсть.

Поки дощовилив припинився. За даними синоптиків, 26 липня в Рівному випала майже півмісячна норма опадів.

Дмитро Мельник повідомив, що сьогодні рятувальники обіцяють ліквідовувати наслідки дощовиливу в цілодобовому режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus