USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Затримали 24-річну сутенерку, яка організувала схему проституції на Волині та Рівненщині

26 Грудня 2020 12:43
На Волині затримали сутенерку. Жінка налагодила схему організації проституції і отримувала від цього прибуток. Нині її протиправну діяльність припинено.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Протягом майже півроку працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми збирали доказову базу проти зловмисниці. Уже встановлено, що 24-річна мешканка Рівненської області причетна до неодноразового забезпечення займання проституцією жінками на території Волинської та Рівненської областей. Вона організовувала зустрічі жінок із потенційними клієнтами у приміщеннях місцевих готелів, за це отримувала немалі кошти.

Відомо також, що одна із дівчат, яка була втягнена у заняття проституцією, є неповнолітньою.

У фігурантки справи поліцейські провели три санкціоновані обшуки, два з яких за місцем проживання, один – в автомобілі, що використовувався для осіб, які надавали оплатні сексуальні послуги. Вилучено пневматичну зброю, мобільні телефони, банківські картки та грошові кошти, отримані від незаконної діяльності.

Зловмисниці оголошено про підозру у вчинені декількох кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Роман Показати IP 26 Грудня 2020 13:57
Треба легалізувати, як в усіх цівілізованих країн
Гер Офіціір до Роман Показати IP 26 Грудня 2020 14:39
Йа йа, гуд гуд. Я сразу открівать в Украйне много-много "Домов Радості і вєсєлья". І запрашівать всєх красівіх женщін і дєвчат на супєр-заработкі. Будєтє абслужівать обіспєчєнних секс-турістов негров с Афрікі і кітайцев с Хіни. Сдєлаєм Украіну відомою не лише варениками та вишиванками але й професійними бл*дями.
Цинік до Гер Офіціір Показати IP 26 Грудня 2020 20:11
Так вони і так їх обслуговують - мама не горюй. Правда про Африку і Хіну - тут в тебе компас збився, до нас з інших країн секс-туристами їдуть. Різниця тільки в тому, що будуть обслуговувати за гроші. А не як зараз - за казки про її щасливе майбутнє в Еуропі, у якості фрау/місс/сіньйори/ на худий кінець пані. Її та її діточок, від місцевого жмота/ казла/ сволочь-всю-молодість-тобі-віддала. Так що хай обслуговують у всі доступні отвори - мені фіолетово, а в бюджет якась копійка все-одно карне. Ібо бл..дство в значної частини баб - неізлєчіме. А з мозгами туго в основному, бо інакше задумалась "невже в Еуропі своїх блудниць мало, що ще і мені туди сунутись".
Ого до Цинік Показати IP 26 Грудня 2020 20:58
А хто ж до тих "нєізлєчімих" баб б@дей ходить? Чи, часом, не мужики- @барі, яким на свою сім'ю наплювати, хоч гірша,аби інша. Цікавинок шукають. Є попит- буде пропозиція, є пропозиція- буде попит.
Цинік до Ого Показати IP 27 Грудня 2020 10:17
Женщіна, так уж і бить - поясню персонально для тебе. Єслі в тебе голова болить тридцять днів на місяць. Або єслі чоловік приходить додому, а ти його зустрічаєш з такою кислою мордою ліца, ніби три місяця крім капусти квашеної нічого не їла. Або єслі в ліжку признаєш тільки одну позу - "брєвно обикновєнноє". То не дивуйся, що він приходити буде не тільки до тебе. Або навіть з часом взагалі перестане до тебе приходити. Січеш? Є ще правда варіант, коли чоловік - бл..дун і кобєль нєісправімий. Але тоді питання теж до тебе - нахіба ти з таким в захс ішла, і на що надіялась. Як кажуть, якщо вибрала Васю, бо він всім на районі морди бив, і ващє єслі що - зарядить в табло любому. То не удівляйся особо, єслі в один прекрасний день побачиш в зеркалі фінгал під глазом і напухший ніс.
Нормальна людина до Роман Показати IP 26 Грудня 2020 21:14
Ще мафію легалізуйте, буде стільки ж грошей державі! :)
Мафія до Нормальна людина Показати IP 28 Грудня 2020 08:46
Мафія легалізована
Нормальна людина до Роман Показати IP 26 Грудня 2020 21:16
А якщо насправді, то горіти тобі в пеклі, грішнику! Мало того що й сам горітимеш, ще й хочеш щоб інші грішили і горіли! Безумець ти, псих!
11 до Роман Показати IP 27 Грудня 2020 00:06
а чому вони цивілізовані? це про Європку то? як рівень цивілізації міряти?))
Аndrij Показати IP 26 Грудня 2020 14:09
100% и цены немного сбить а то вся зарплата на баб идёт.
Цинік до Аndrij Показати IP 26 Грудня 2020 23:53
Пане Андрію, нагадаю вам давно відому мудрість. "Найдешевше обходиться та жінка, якій треба платити одразу".
Всім Показати IP 26 Грудня 2020 14:31
Від сутенерки користі більше, ніж від президента і "народних" депутатів
ВІРУС Показати IP 26 Грудня 2020 18:13
І КОЖЕН СТАТЕВИЙ АКТ ОСВ'ЯЧУВАТИ.
До Гер Офіціір Показати IP 26 Грудня 2020 18:44
Ти, %єр Офіцер, вчи матчасть ! Бо куртизанки, гейші, бандерші - то є одно. А повії, шльондри, гулящі, потаскухи , хвойди чи, як ти сказав, професійні &ляді - то є зовсім інше. Такі %єри, як ти, у війну із задоволенням і офіційно користувалися послугами перших. А ти шось береги поплутав, а мо ти гей ?
Раді кал Показати IP 26 Грудня 2020 21:05
А шобло і--бло на державному забезпечення за державні гроші тобто наші з вами на повному серйозі це розлідувало пів року!!! Вдумайтесь! Пів року платилась немаленька зарплата цілому відділу??? А далі цим дармоїдам нарахують відповідно пенсію. Я руками і ногами за легалізацію--- проституція була є і буде.А от гроші платників податків витрачати на боротьбу з б---вом це пісець шановні.
Мафія до Раді кал Показати IP 28 Грудня 2020 08:48
Підтримую. Реальної роботи від поліції 0
олександр Показати IP 27 Грудня 2020 10:04
А що Юнона петі Шпиги вже закрилась

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus