USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Затримали розбійників, які побили молотком лучанина та обікрали його квартиру. Фото

18 Вересня 2020 16:07
Повідомлення в поліцію про розбійний напад у Луцьку надійшло 17 вересня близько 6-ї години ранку з проспекту Перемоги. Двоє невідомих осіб подзвонили в двері заявника близько 5-ї години ранку, коли ж той їм відчинив, то розпилили на нього сльозогінний газ та нанесли кілька ударів молотком по голові й проникли всередину. Потерпілий на кілька хвилин втратив свідомість, а коли прийшов до тями, виявив відсутність цінних речей та предметів і зателефонував в поліцію.

Зловмисники заволоділи мобільним телефоном, електроінструментами, побутовою технікою та іншими речами громадянина, повідомили у пресслужбі волинської поліції.

«Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку поспілкувались з більш, ніж двадцятьма особами, які раніше мали проблеми з законом і мешкають в районі скоєння розбою, також перевірили місця можливого збуту викраденого майна. Окрім того, опитали кілька десятків людей, аби встановити можливих очевидців події. Завдяки ретельним і злагодженим діям того ж дня оперативники отримали інформацію про двох осіб, які, як встановили згодом, перебували поблизу місця скоєння злочину. Проводивши цю роботу, встановили і місця знаходження частини викраденого в потерпілого майна. Саме ці професійні дії і вивели на слід підозрюваних у скоєнні зухвалого розбою», - розповів начальник управління карного розшуку Руслан Гамольчук.

Обох їх уже сьогодні затримали.

Один з них – 37-річний лучанин, який неодноразово судимий за злочини майнового характеру та притягувався до адміністративної відповідальності.

Другий фігурант – 29-річний мешканець Маневицького району, який в серпні скоїв крадіжку на вулиці Вахтангова, у Луцьку, завдавши потерпілим матеріальної шкоди на понад 7 тисяч гривень.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанка Показати IP 18 Вересня 2020 17:19
А суддя, який відпустив грабіжника під особисте зобов"язання у серпні, не повинен відповідати? Відпускають злочинців- за гроші чи просто з безвідповідальності, а ці потім йдуть вбивати людей.Що за країна, що за закони.
лучанин Показати IP 18 Вересня 2020 17:22
Навіщо те фото,якщо рило злочинця закамуфльоване.
лучанка до лучанин Показати IP 18 Вересня 2020 17:36
Рило замазали, бо зараз суд знову відпустить, то щоб ще змогли трохи пограбувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus