USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельна ДТП у Польщі: затримали водія українського автобуса

18 Серпня 2018 14:41
Поліція затримала водія екскурсійного автобуса, який потрапив у ДТП поблизу польського села Лещава-Долішня в Підкарпатському воєводстві.

Прокуратура обіцяє висунути йому звинувачення, пише Європейська правда з посиланням на PAP.

В аварії загинули 3 людини. У лікарнях перебувають 37 учасників ДТП.

Як заявила прокурор Стажецка-Скжипєц, експерти у сфері дорожнього руху заявили, що водій їхав зі швидкістю, що значно перевищує дозволену в цьому місці.

17 серпня близько 23:00 за місцевим часом сталася аварія автобуса з українськими туристами. У машині перебувало 54 особи. Автобус котився з 30-метрового схилу. Постраждалі перебувають у польських лікарнях.

Як повідомляє Ракурс, водія автобуса з українською реєстрацією, який перевозив туристів зі Львова до австрійського Відня. Про це повідомляє видання RMF з посиланням на представника місцевої прокуратури.

Очікується, що завтра, 19 серпня, водія буде допитано і йому пред’являть звинувачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus