USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Затримали за 100 м від кордону: 18-річний молодик намагався незаконно потрапити з Волині у Польщу

20 Червня 2022 13:48
Упродовж вихідних днів прикордонники Волинського загону припинили сім спроб незаконного перетину українсько-польського кордону.

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону.

Троє українців мали намір потрапити за кордон по підроблених документах через пункт пропуску «Ягодин». Під час перевірки наданих на контроль документів, інспектори виявили ознаки підробки в тимчасовому посвідченні військовозобов’язаного, військовому квитку та довідці військово-лікарської комісії.
Читати ще: Чоловік призовного віку намагався виїхати через «Ягодин» із підробленими документами

Ще троє чоловіків призовного віку сподівалися виїхати з країни по закордонних паспортах інших держав.

Під час спілкування з прикордонниками, подорожні зізналися, що є громадянами України та мають подвійне громадянство. Правопорушників через кордон не пропустили, натомість склали на них адмінпротоколи за ст.204-1 КУпАП.

А 18-річного жителя Кіровоградщини прикордонний наряд затримав за сто метрів від межі з Польщею. Молодик спробував незаконно потрапити за кордон поза пунктом пропуску. Проте пильний мешканець прикордоння сповістив про появу незнайомця правоохоронців, які оперативно затримали порушника. За вчинене йому також доведеться відповідати у суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ABC Показати IP 20 Червня 2022 16:03
"пильний мешканець прикордоння", знай - $#ка ти. Міг би і допомогти людині вибратися із нашого концтабору, бо не від хорошого життя він звідси біжить. Правду кажуть про українців: інші нації допомагають своїм співвітчизникам вибратися із л@йна, а українці навпаки, своїх назад у л@йно тягнуть.
Воістину... до ABC Показати IP 20 Червня 2022 20:35
...жахливий концтабір!!!
Хе до Воістину... Показати IP 21 Червня 2022 09:40
А що, як не концтабір - роботи немає, за кордон не випускають, щоб якусь копійку заробити, хоч іди втопися з горя.
Сусід Показати IP 20 Червня 2022 17:14
Гидко читати цей словесний вис@р.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus