USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На кордоні з Румунією затримали чоловіків з Підгайцівської громади

13 Квітня 2022 11:25
Двох мешканців Підгайцівської громади, які намагалися потрапити до Румунії, буде притягнуто до відповідальності за ухиляння від призову у воєнний час.

Обох юнаків 2001 та 2000 років народження, які хотіли незаконно перетнути державний кордон на відрізку, підконтрольному Чернівецькому прикордонному загону, затримали та передали поліції, повідомляє пресслужба Підгайцівської сільської ради.

Прикордонники звернулися до Підгайцівської громади з проханням попередити жителів сіл про відповідальність за незаконний перетин кордону у воєнний час та наголосили, що 336-та стаття Кримінального кодексу України передбачає відповідальність за ухиляння від призову за мобілізацією та карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

У Чернівецькому прикордонному загоні зазначили, що вони часто затримують чоловіків призовного віку, але це здебільшого жителі міст, де відбуваються активні воєнні бої, волинян затримали вперше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus