USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Затримана працівниця ДФС Волині списувала борги підприємцям. Оновлено

26 Жовтня 2017 14:56
Затримана працівниця "отримувала" подяку за списання боргових зобов'язань одному з волинських підприємств, інформує Під прицілом.

Працівницю звинувачують за ч. 3 ст. 368 ККУ "Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище".

Санкція цієї статті передбачає позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Як повідомляє прес-служба прокуратури області, затриманою виявилася колишня керівниця підрозділу Головного управління Державної фіскальної служби України (на теперішній час переведена на посаду інспектора).

Слідством задокументовано систематичне отримання нею грошових коштів від фізичних осіб-підприємців на загальну суму понад 50 тис. грн за списання по обліках податкової заборгованості шляхом підроблення офіційних документів.

Встановлюється остаточна сума збитків, завдана бюджету держави цими незаконними діями посадовиці, приблизна ж сума становить близько 1 млн. грн. Перевіряється причетність працівниці фіскальної служби до інших фактів можливих зловживань.

Після проведення першочергових слідчих дій буде вирішено питання про її затримання за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та оголошення їй підозри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я. Квашук Показати IP 26 Жовтня 2017 16:04
Вона просто " допомагала " , щоб не банкрутіли ........Після цього і " допомагай " людям .....
лучанка Показати IP 26 Жовтня 2017 17:40
Усе робилось за вказівкою вищого начальника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus