USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працівниця ДФС Волині, яку спіймали на хабарі, може вийти під заставу 48 тисяч

1 Листопада 2017 12:23
Працівниці ДФС Волині, яка отримувала «подяки» (загалом близько 50 тисяч гривень) за те, що списувала боргові зобов’язання одному з волинських підприємств, обрали запобіжний захід – тримання під вартою терміном на 60 днів із можливістю вийти під заставу в 48 тисяч гривень.

Відповідну ухвалу Луцького міськрайонного суду Волинської області оприлюднили 31 жовтня.

Нагадаємо, 27 жовтня жінці повідомили про підозру в здійсненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини йдеться про Лілію Ковальчук, яка протягом тривалого часу обіймала посаду заступника керівника відділу погашення боргу Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області, а у квітні 2017 року подала свою кандидатуру на посаду головного державного ревізора-інспектора відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та перенесення термінів сплати платежів Управління погашення боргу ГУ ДФС у Волинській області.

Підозрюваній обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою, оскільки в іншому випадку вона «може знищити, сховати або спотворити будь-який із документів, які мають істотне значення для встановлення обставин кримінального правопорушення», впливати на ще не допитаних свідків, «внести недостовірні відомості в раніше створені документи або підмінити їх, вчинити інше кримінальне правопорушення».

Окрім того, під час розгляду справи в суді стало відомо, що Лілія Ковальчук зараз не працює та хворіє. Саме тому їй призначили «достатній» розмір застави – 30 прожиткових мінімумів (48 тисяч гривень).

Відповідно до ст. 368 КК України жінці загрожує позбавлення волі терміном на понад 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
жжжах Показати IP 1 Листопада 2017 13:55
щось там пороблено в тій ДФС, що так дівчат здають.... то Павлова, то Ковальчук. Дівчата, не беріть багато зразу, беріть потрохи, тихше їдете - далі будете.Бачите, взяла 50 тис., в заставу треба 48 тис. Добре,що 2 тис. залишили на колготи...
майкл Показати IP 1 Листопада 2017 14:47
нормальна баба....як мільйони крадуть вищі голови у державі то не бачать..а б....ь мілкоту закрити нема проблем....не з того боку рибу зачищаєте шановні.....
Вік Показати IP 2 Листопада 2017 12:28
Напевно не поділилася....
Анонім Показати IP 4 Листопада 2017 01:13
бідна дівчина нам її шкода ,наші хабарники вищі чини деруть мільйони ,а тут таке тримайся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus