USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Затримання Тиводара – показова демонстрація сили влади, - Ігор Поліщук

8 Серпня 2017 16:34
Затримання керівника громадського формування «Варта порядку» Олександра Тиводара – ніщо інше, як спроба «залякати та поставити на місце» політичних опонентів, вважає радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Чергова безглузда й абсолютно неприйнятна в цивілізованій державі демонстрація сили влади й спроба залякати та «поставити на місце» політичних опонентів. Згадались обшуки у Волинській обласній раді, коли за двома документами, які є у вільному доступі, приїхало кілька десятків озброєних за останнім словом спец призначенців», – пише Ігор Полщіук.

Нагадаємо, 8 серпня у Луцьку посеред людного проспекту затримали керівника ГО «Варта порядку» Олександра Тиводара. Затримання, а також обшуки в офісі «Варти порядку» відбулися на підставі «липової» кримінальної справи, яку відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області.

Ігор Поліщук нагадав, що саме Олександр Тиводар забезпечував порядок й забезпечував громадську безпеку в місті в 2014-му, коли «міліція була абсолютно деморалізована й місто було наводнене гастролерами, які під час нестабільної ситуації хотіли «нагріти руки», коли в місті було повно незаконної зброї, коли до повної дестабілізації було всього кілька кроків».

«Не буду коментувати ситуацію з правової точки зору. На жаль, закону у нас вже нема, – вважає Ігор Поліщук. – Але є питання. Чому не порушують кримінальні справи й не затримують шахраїв, які подвоюють борги ДКП «Луцьктепло» й через яких страждають лучани, чому не затримують тих, хто грабував це місто й розбазарював комунальне майно, чому не затримують контрабандистів, грабіжників, наркоторговців та багато-багато інших злочинців».

«Як на мене, відповідь очевидна. Непідконтрольна область, непідконтрольне місто, непідконтрольні люди», – зазначив він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
124 Показати IP 8 Серпня 2017 16:55
Скоро вибори.
тому що Показати IP 8 Серпня 2017 21:41
Не всіх одразу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus