USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Це політичне замовлення», - Олександр Тиводар про затримання

11 Серпня 2017 01:43
Політичним замовленням олігархічних груп для дискредитації партії УКРОП та Громадського формування «Варта порядку» назвав своє затримання голова постійної поліцейської комісії Волині, укропівець, керівник громадського формування «Варта порядку», член виконкому Луцької міськради Олександр Тиводар.

Про це він розповів у коментарі після слухання у Луцькому міськрайонному суді.

«Це однозначно політичне замовлення, бо коли мене затримували через дорогу стояв власник видання «Волинь24» і знімав це все на телефон. Це збіг обставин?

Ні в машині, ні в мене вдома нічого підозрілого не знайшли. Я – мисливець зі стажем, тому на зброю я маю дозволи. Під час досудового розслідування я доведу, що набої законно також придбав. Щодо контрабанди – я не був за кордоном та нічого не переміщав через кордон.

За два дні у лікарні я пережив кілька гіпертонічних кризів, проте незважаючи на протести лікарів, мене привезли в суд», - зауважив Тиводар.

Щодо Романа Демидюка, якого теж затримали і побили під час допиту в СБУ (ввечері 10 серпня його звільнили із зали суду - ред.), очільник ГФ повідомив, що знайомий з ним ситуативно.

«У «Варті порядку» – більше тисячі осіб, постійно хтось телефонує, я відповідаю. А тут вже ціла доказова база зібрана…Я вважаю, це політичне замовлення на УКРОП, на «Варту порядку», які якісно виконують покладені на них суспільством обов’язки. Тому ми будемо боротися й доведемо в суді свою невинність», - запевняє Олександр Тиводар.

На закиди про стеження, Тиводар розповідає, що ні за ким не їздив і не стежив, тим більше групою осіб. Та додає, що в такий спосіб можна у будь-яких резонансних подіях звинуватити громадське формування.

Втім, Олександр Тиводар переконаний, що під час досудового розслідування все стане на свої місця.

Нагадаємо, затримання Олександра Тиводара відбулося 8 серпня на підставі фальшивого кримінального провадження, що відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області.

9 серпня Олександра Тиводара з гіпертонічний кризом із слідчого ізолятора доправили в лікарню.

До зали суду Тиводара несли на ношах під оплески його побратимів-афганців, які вважають його затримання політичною розправою. У Луцький міськрайонний суд його привезли просто з лікарні.

Під час слухання справи біля нього постійно знаходилися медики, які зафіксували у нього підвищення артеріального тиску до позначки 200 на 120.

Беручи до уваги те, що Тиводар не переховувався від суду, має виключно позитивні характеристики, зважаючи на його стан здоров'я, суддя вирішив відмовити у клопотанні прокурора. Як запобіжний захід суд визначив не утримання під вартою, а особисте зобов'язання. Його звільнили з-під варти у залі суду. Таке рішення в залі зустріли оплесками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Здивований Показати IP 11 Серпня 2017 08:02
А як він з тиском 280/200 коментарі давав?
Ага до Здивований Показати IP 11 Серпня 2017 09:10
Ага,суцільна "насіровщина " прям епідемія.....
Адвокат Показати IP 11 Серпня 2017 08:28
"Фальшиве звинувачення "-а що вже суд відбувся?
Я Показати IP 11 Серпня 2017 09:26
Перед законом мають бути всі рівні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus