USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Затриманих у Луцьку злочинців підозрюють у викраденні 10 елітних автівок

22 Травня 2019 16:18
Сьогодні, 22 травня, слідчі Луцького відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили 35-річному та 23-річному волинянам про підозру в скоєння злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, інформує поліція Волині.

Нагадаємо, що вчора, 21 травня, в результаті спільної операції управлінь карного розшуку та слідства Головного управління Національної поліції в області, а також Луцького відділу поліції правоохоронці викрили групу осіб, котрі незаконно заволоділи автомобілем «Audi Q5» в обласному центрі Волині.

Під час затримання правопорушники вчинили опір законним діям поліцейських і умисне заподіяли одному із правоохоронців тілесні ушкодження. За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, визначеного ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У ході санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних та в їх транспортних засобах поліцейські вилучили, зокрема, пристрій для відкриття автомобілів, пістолет, набої та інші речові докази, що вказують на їх участь у злочинній діяльності.

Відомо, що один із фігурантів провадження вже притягувався до кримінальної відповідальності за, скоєння розбою та злочинів в сфері обігу наркотиків.

Поліцейські перевіряють підозрюваних щодо причетності до скоєння на території області щонайменше десяти кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконними заволодіннями елітними автомобілями марок «Mazda», «Volkswagen», «Toyota» та «Audi».

Вирішується питання обрання зловмисникам міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
FRM Показати IP 22 Травня 2019 22:01
Граматєї!!!!!!!!!!!!!Не причеТності,а причеПності!!!!!!!Від слова причепити!
Анон Показати IP 23 Травня 2019 01:05
Тут якраз ти не правий, буде причеТності від слова причетний!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus