USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку затримали групу зловмисників, які вкрали Audi. Оновлено

21 Травня 2019 16:10
У ніч на 21 травня затримали зловмисників, які в Луцьку викрали автомобіль, інформує поліція Волині.

Нагадаємо, у неділю, 19 травня, на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення від 32-річного лучанина про викрадення вночі з двору одного із будинків на вулиці Кравчука в обласному центрі його автомобіля «Audi Q5». У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили причетність до скоєння цього злочину двох жителів Луцька.

Завдяки чітким і злагодженим діям співробітників усіх, задіяних до операції підрозділів поліції Волині, сьогодні правоохоронці затримали зловмисників. Правопорушники перебували в салоні викраденого транспортного засобу. Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили, зокрема, пристрій для сканування та відкриття автомобілів, інші речові докази, що вказують на їх причетність до злочинної діяльності.

Вирішуються питання щодо оголошення правопорушникам підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрання їм міри запобіжного заходу. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна.

Поліцейські також встановлюють причетність затриманих зловмисників до скоєння інших злочинів на території області. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 21 Травня 2019 16:43
Відірвати їм яйця...
Громадянин У Показати IP 21 Травня 2019 22:15
Думаю що суд випустить - хлопці сер'ьозні знають кому занести
Людина Показати IP 21 Травня 2019 23:22
їх обличчя в студію! Місто повинно знати своїх "героїв"
Анонім Показати IP 22 Травня 2019 05:28
І десятки угонів за останній рік повісять на цих клоунів. Справи закриють, потерпілих втішать - машин не повернути... класика

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus