USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Затиснув в інший автомобіль: на Волині водій УАЗа, який збив пішохода, відбувся умовним

16 Травня 2021 21:43
Водію «УАЗа», який збив пішохода, затиснувши його в інший автомобіль, Володимир-Волинський міський суд призначив рік умовного покарання.

ДТП сталася 13 жовтня 2020 року на автодорозі Р-15 сполученням «Ковель-Жовква» у селі Верба. Водій за кермом автомобіля «УАЗ» збив пішохода та затиснув його в автомобіль «Opel Vivaro», що стояв на смузі руху в попутному напрямку. А «Opel Vivaro», своєю чергою, від удару зіткнувся з Volkswagen T-5.

Внаслідок аварії пішохід отримав численні тілесні ушкодження, зокрема, розрив селезінки та переломи кісток.

У суді водій повністю визнав свою вину, розкаявшись у вчиненому.

Він розповів, що відразу ж після аварії брав активну участь в наданні потерпілому першої невідкладної допомоги, організував виклик на місце швидкої медичної допомоги. Під час лікування постійно надавав йому матеріальну допомогу, відвідував його. Наразі підтримує хороші відносини із постраждалим. Та додав, що готовий надавати матеріальну допомогу для лікування і в майбутньому.

Представник потерпілого зазначив, що останній і досі перебуває на лікуванні, але просив суд призначити обвинуваченому найлегше покарання не пов`язане із позбавленням або обмеженням волі.

Врахувавши всі обставини, реальний строк на три роки суд змінив умовним на один рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus