USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Завдання «спецоперації» змінилися: Лавров зробив гучну заяву щодо України

20 Липня 2022 15:18
Задачі так званої «спецоперації» в Україні змінилися: тепер це не лише Донецька та Луганська області, а й інші території цієї країни.

Відповідну заяву у середу, 20 липня, під час свого інтерв’ю для пропагандистських видань «Ріа новини» та RT, заявив очільник російського міністерства закордонних справ і поплічник президента путіна сергій лавров, передає Українська правда.

«Щодо спеціальної військової операції та географічних координат, президент сказав дуже чітко, як ви його й процитували: денацифікація, демілітаризація у тому сенсі, щоб не було жодних загроз нашій безпеці, військових загроз із території України, це завдання й залишається. ..

Коли у Стамбулі була зустріч переговорників, там була одна географія, і наша готовність прийняти українську пропозицію спиралася на ту географію, географію кінця березня 2022 року.

Нині географія інша. Це далеко не лише «ДНР» та «ЛНР», це ще й Херсонська область, Запорізька область та низка інших територій, і цей процес триває, причому триває послідовно та наполегливо», – заявив він.

Лавров стверджує, що в силу того, як Захід «накачує Україну» дедалі більш далекобійною зброєю, наприклад, HIMARS, «географічні завдання спецоперації» відсуватимуться від нинішньої лінії ще далі.

«Тому що ми не можемо допустити, щоб на тій частині України, яку контролюватиме Зеленський чи хто його замінить, знаходилася зброя, яка становитиме пряму загрозу нашій території та території тих республік, які оголосили про свою незалежність, які хочуть своє майбутнє визначити самостійно», – обґрунтував він свою погрозу.

«Географічні завдання спецоперації змінилися, тепер це не лише «днр» та «лнр, а й низка інших територій», – сказав він.

Нагадаємо, раніше російські окупанти заявляли про встановлення повного контролю над Донбасом та півднем нашої країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Заводчик Показати IP 20 Липня 2022 16:28
Грузинський вірменин калантаров став расєяніном лавровим - русскім по національності ! Отото його маму по капусті попотягали ! Дворняга !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus