USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Завершення війни на Донбасі – моя головна місія на посаді», – Зеленський

10 Жовтня 2019 11:31
Президент України Володимир Зеленський вважає, що його місією є завершення війни на Донбасі.

Про це президент заявив під час пресмарафону, пише УНІАН.

«Я думаю, що саме це моя місія (на посаді президента) – завершення війни на Донбасі», – сказав він.

Зеленський наголосив, що його обирали як президента, який «припинить війну». «Саме таким Зеленський залишається і завжди буде залишатися такою людиною», – додав він.

Зеленський зазначив, що сьогодні на окупованій території є велика кількість людей, які вважають себе українцями. Він наголосив, що із різних причин, зокрема, через те, що не можуть залишити рідних людей, на окупованій території залишається багато українців.

«Хто ця людина? Вона сєпар? Вона бойовик чи вона українець? Це українець. Ця людина – вона нормальна. Пересічний українець, який не може залишити своїх батьків», – наголосив Зеленський.

На думку Зеленського, саме влада винна в тому, що не забезпечила можливість переїзду багатьох людей з окупованої території. За його словами, якщо на Донбасі якась людина думає, що вона не українець, то «я не можу зараз влізти йому в мозок і не можу йому пояснити – це його бачення і це його бажання».

Він наголосив, що вся «та частина людей, які живуть там, і вони знають, думають і відчувають себе українцями, вони повинні знати, що ми їх не залишаємо, ми їх не кидаємо, ми їх обов’язково повернемо разом з територією». Зеленський підкреслив, що «це наш план А».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2019 12:02
Ну не тільки за завершення війни обрали,щоб розвивав країну,людям покращив життя,повірили що не такий як попередники,молодий,надійний...,щось мені не подобається як він заявляє про одну місію.
Клава Показати IP 10 Жовтня 2019 12:40
а попередніх очільників, котрі не займались державою та народом, а лише їх грабунком - обкарнати викрадене, тоді й інші не будуть пхатись до корита..
Їван до Клава Показати IP 10 Жовтня 2019 13:24
Що-що зробити? Обкарнати? А що це таке?
Реаліст Показати IP 10 Жовтня 2019 13:51
Ай зараз порохозомбовані завиють......
народна прокуратура Показати IP 10 Жовтня 2019 14:37
Війна завершується або перемогою, або капітуляцією
хехъ Показати IP 10 Жовтня 2019 14:45
п'ять років війни, п'ять років проти війни - на цінники не впливають) все стабільно)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus