USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Змучена роботою людина»: Гордон розповів, як Зеленський накинувся на печиво

5 Листопада 2019 23:24
Журналіст Дмитро Гордон заявив, що президент Володимир Зеленський недосипає, а також у нього немає часу для того, щоб нормально поїсти.

Про це Гордон розповів в інтерв’ю російському виданню «Комсомольская правда», пишуть Букви.

За словами журналіста, у нього відбулася зустріч із Зеленським у Офісі президента, під час якої глава держави «накинувся на печиво і хаотично запивав його водою», тому що був дуже голодний.

«Це було в офісі президента, на Банковій, поставили там вазочки з печивом. І президент відразу накинувся на печиво, як зголодніла людина. Я запитав: а що трапилося? Він каже: я голодний, просто не маю часу поїсти. І це печиво він хаотично запивав водою. Тобто – змучена людина роботою. Це видно. Синці під очима. Людина, яка недосипає, недоїдає. Але щиро намагається щось зробити для своєї країни. У мене немає ніяких сумнівів сьогодні, коли вже пройшло понад півроку після виборів, що він реально хоче увійти в підручники української історії. Він хоче зробити те, чого не зробив до нього ніхто з попередників», – сказав Гордон.

Нагадаємо, 11 жовтня президент Володимир Зеленський провів 14-годинний пресмарафон. Марафон транслювався онлайн у соцмережах на офіційних акаунтах Офісу Президента. Загалом на пресмарафон акредитувалося близько 300 представників ЗМІ. Підхід до марафону був нестандартний – президент цілий робочий день провів на модному київському фудкорті, де практично без перерв на їжу, групами приймав представників ЗМІ за столом. Цей пресмарафон побив рекорд та став найдовшим у світі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 6 Листопада 2019 08:20
Оце і є рівень, навіть не журналістської, а просто людської етики, професіоналізму і моральних якостей Гордона ! Ні слова про тему зустрічі, коли вона відбулася, чого було досягнуто і який результат ! Зато про голодного Президента розказав російському виданню .Сирнув. Задоволений. Себе засвітив. Зато сам сидить, як опецьок з розкаряченими ногами і ,судячи із звішеного за пояс живота. не голодний.
Шолом! Показати IP 6 Листопада 2019 08:46
Таки да! Столько работы. столько работы ну просто не початый край!!!
скептик Показати IP 6 Листопада 2019 09:44
та то шоб гордон не зжер печиво.
ігор луцький Показати IP 6 Листопада 2019 10:37
Печиво рошен?
Анонім до ігор луцький Показати IP 6 Листопада 2019 11:58
нєт, ето мамі іспєкла
Ivan Показати IP 6 Листопада 2019 14:03
Дивлячись на ці коментарі можна захворіть. Суцільне безкровне б*дло.
Анонім до Ivan Показати IP 6 Листопада 2019 16:52
на коментарі не дивляться, а читають. йшов би ти зі своїми панцькими замашками
Chipset Показати IP 6 Листопада 2019 22:32
Ну и кому он нужен твой 14 часовой марафон,очередное шоу и показуха. А людей интересуют конкретные решения направленные на улучшение жизни а не брехня перед журналистами.Где обещанное сокращение депутатов и прочей чиновничей рати.Или что это Голобородько обещал сократить а я вам ничего не должен.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus