USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Заворушення в Києві - новий удар по Авакову, - політолог

7 Грудня 2016 09:35
Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову слід очікувати нового удару з метою його відставки.

Про це політолог Віктор Небоженко написав у своєму Facebook.

«У Києві тривають запеклі сутичкия між українськими та турецькими футбольними фанатами. Поки є тільки поранені. У центрі подій знову МВС. Це якось випадково збігається, в часі, з іншою недавньою шоковою подією - страшним розстрілом п'яти поліцейських в Княжичах», - зазначив він.

На думку експерта, хтось наполегливо підтримує інтерес до «розгубленого міністра МВС Авакова, пропонуючи йому прийняти рішення - піти у відставку».

«По його приїзді з Канади слід очікувати нового удару по обороні Авакова, який вже відмовився залишати свій пост», - заявив Небоженко.

Нагадаємо, вчора особам, які готували розбійний напад в Княжичах обрали запобіжний захід.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 7 Грудня 2016 11:59
то все путін винен, авак-офф - чесна і порядна людина, не замішана в коюпції, сплачує всі податки, на високопроФФесійному рівні керує хлопчиками-ПТУшниками у поліцейських погонах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus