USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Завтра на ПП «Устилуг» - ремонт, можливі затримки з оформленням

11 Жовтня 2017 16:57
До уваги подорожуючих через МАПП «Устилуг»: 12 жовтня у пункті будуть проводитись роботи, що можуть вплинути на швидкість оформлення транспортних засобів та товарів.

Волинська митниця ДФС попереджає громадян та суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, які планують свої поїздки до Республіки Польща через міжнародний пункт пропуску «Устилуг» для автомобільного сполучення.

12 жовтня 2017 року з 9.00 на серверному обладнанні митного поста будуть проводитись ремонтно-профілактичні роботи, що може призвести до затримок в оформленні транспортних засобів, які слідуватимуть на виїзд з України.

Рекомендуємо подорожуючим утриматись від поїздок через МАПП Устилуг у цей день або з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus