USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Завтра на Волині прощатимуться із Героєм Антоном Єфімчуком

30 Травня 2023 11:22
У селі Баїв завтра, 31 травня, прощатимуться із загиблим Героєм Антоном Єфімчуком, який боровся за свободу та незалежність України.

Про це повідомили у Боратинській громаді.

Сьогодні орієнтовно о 18:00 домовину з тілом воїна зустрічатимуть у селах Городище (вул. Миру) – Баїв (вул. Перемоги, вул. Набережна).

Чин похорону відбудеться завтра, 31 травня. О 10:00 відбудеться прощання із загиблим біля рідного дому у селі Баїв, о 10:30 – прощальна панахида у Храмі Успіння Пресвятої Богородиці села Баїв.

«Закликаємо мешканців громади гідно вшанувати пам’ять загиблого захисника України та провести його в останню путь», – додають у громаді.

Нагадаємо, життя волинянина обірвалося 28 травня поблизу села Богданівка Бахмутського району Донецької області внаслідок ворожого мінометного обстрілу.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus