USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Завтра Україну накриють грози, на Волині задощить

10 Червня 2018 11:28
В Україні від понеділка, 11 червня, очікуються грози з цілодобовими дощами. Дощитиме, обіцяють синоптики, і на Волині.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Український гідрометцентр.

У неділю, 10 червня, дощі спостерігаються у Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Хмельницькій областях. Із Заходу негода поступово пересувається до Центральної України і у понеділок дощитиме й у Волинській, Рівненській та Вінницькій областях. Також почнуться грози.

Вже у вівторок, 12 червня, грози поширяться на Житомирську, Київську, Чернігівську, Черкаську, Сумську, Полтавську, Кіровоградську, Одеську та Херсонську області. Попри це як у західних, так і в центральних, північних та південних областях температура повітря лишатиметься на рівні 25-27 градусів вище нуля вдень і 12-17 вночі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus