USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Завтра в Кремлі збираються підписати договори про входження нових територій до складу Росії

29 Вересня 2022 14:02
Речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що завтра о 15:00 в Кремлі підпишуть договори про входження нових територій до складу Росії.

Він також повідомив, що Путін скликає оперативне засідання радбезу РФ, передає УНІАН.

«Завтра у великому кремлівському палаці, в георгіївському залі, о 15:00 відбудеться церемонія підписання договорів про вступ до складу РФ нових територій. Буде об'ємний виступ президента Путіна на цьому заході. Це не послання президента федеральним зборам, дуже важливо не плутати. Це інший формат, послання президента відбудеться пізніше, будемо своєчасно про це інформувати», – заявив спікер Путіна.

Раніше повідомляли, що 30 вересня у Кремлі диктатор виголосить промову для депутатів держдуми.

Крім того, Путін зустрінеться з главами «ЛДНР», а також тимчасово окупованих територій Запорізької та Херсонської областей. При цьому Пєсков заявив, що «договори про входження територій» до складу РФ будуть підписані до розгляду пов'язаних з цим питань радфедом.

«Рада федерації може розглянути всі питання, пов'язані з входженням нових регіонів до складу Росії тільки після підписання відповідних договорів, що і буде зроблено на черговому засіданні палати 4 жовтня», – заявив член ради федерації федеральних зборів РФ Андрій Клішас.

Нагадаємо, російські окупанти 23-27 вересня провели псевдореферендуми на захоплених частинах Херсонської, Запорізької, Донецької і Луганської областей з метою приєднання до Російської Федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus