USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Завтра за луцьких зайців візьметься поліція

12 Січня 2010 12:12
13 січня працівники муніципальної поліції обласного центру Волині проведуть пробний рейд для виявлення пасажирів, які їздять без квитка у міському громадському транспорті. 
Луцький міський голова Богдан Шиба наголосив на тому, що у маршрутках і тролейбусах мають з’явитися оголошення про штраф у випадку безквиткового проїзду. Із 25 січня 2010 року лучан почнуть штрафувати за безквитковий проїзд.
Міські чиновники обіцяють, що перевірки муніципалів носитимуть регулярний характер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Так просто Показати IP 12 Січня 2010 12:41
"Із 25 січня 2009 року лучан почнуть штрафувати " - оригінально.... рік пройшов а зараз почнуть....
Анонім Показати IP 12 Січня 2010 14:02
Не можу збагнути, яка доцільність цих перевірок? Приватні перевізники не сплачують податків? Не належно надають послуги? У чому проблема? Чи просто є прагнення паралельно з ЛПЕТ добити й приватних перевізників? Успіхів... "у Луцьку все буде "зашибісь""!!!
Gryc Показати IP 12 Січня 2010 14:41
Якщо таким чином будуть поповнювати бюджет, то справи в місті зовсім туго
VSC Показати IP 12 Січня 2010 15:31
Умора. А кто их уполномочил проводить проверки??? Посылайте этих проверяющих подальше. А кому не лень, требуйте предъявить удостоверение и подавайте в суд.
seal Показати IP 12 Січня 2010 15:43
Які можуть бути "зайці" в приватних маршрутних таксі??????! Цікаво, а хтось взагалі коли-небудь у приватних маршрутках бачив пасажирів, які їдуть "зайцем"? Та, водій же поки не отримає плату за проїзд з місця не рушить!!! По моєму це всім відомо, хто користується послугами маршрутних таксі. А якщо когось і перевозить безкоштовно, то це вже його проблеми і його безпосередній дохід. Всі ж приватники на єдиному податку.
Roma Показати IP 12 Січня 2010 15:45
Може шибаще й у приватні маршрутки кондукторів понабирає,чи сам на півтсавки будеробити????
seal Показати IP 12 Січня 2010 18:22
Так невдовзі скоро введуть квиточки і почнуть перевіряти їх наявність у пасажирів звичайних таксі. А, що - чим не спосіб проконтролювати доходи перевізників і поповнити міську казну. :) Пам'ятається історія з обілечуванням у приватних маршрутних таксі повторюється з року в рік. Шуму нароблять, підприємців полякають місяць-другий і на тому все закінчується. А проблеми з видачею квитків у маршрутках я щось не спостерігав. Практично у кожній маршрутці біля водія лежить їх ціла купа: бери скільки душі завгодно. А як попросити, то й кілька метрів тих квитків відмотають (особисто кілька разів експерементував на цю тему).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus