USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Заїзд до одного з луцьких дворів облаштують за понад 600 тис.

1 Грудня 2020 23:14
До кінця 2020 року в Луцьку планують здійснити капітальний ремонт заїзду до будинку №13 на проспекті Президента Грушевського.

Закупівлю для пошуку підрядника вже оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 3 грудня.

Очікувана вартість робіт становить 631 тисячу гривень.

Капітальний ремонт включатиме розбирання асфальтобетонних покриттів механізованим способом, демонтаж бордюрів і покриття з фігурних елементів мощення, улаштування нових покриттів із бруківки, облаштування тротуарів, планування площ, встановлення нових поребриків, встановлення водовідводів на тротуарі під водостічні труби будинків і облаштування водовідводу через зелені зони.

Усі роботи мають завершитися до 31 грудня поточного року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме вісім років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тимофій Показати IP 2 Грудня 2020 17:51
Я пропоную заїхати автомобілем у двір Грушевського 1, рулетка -виїдеш з колесом чи ні.Яма на ямі , діметром по 1 метру -1, 5 метри ,ями досить глибокі. За день до рампи Екомаркету рухається десятки машин, двір забитий авто,асфальт розбитий . Ремонту на цій ділянці ,довжиною 10 метрів не було років 20 Невже не можна було зробити ці 10 метрів , тим більше йде ремонт у сусідньому дворі , буквально за 50 метрів ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus