USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Зайців» у тролейбусах ловитимуть муніципали

8 Грудня 2009 13:12
Чи справно пасажири луцького електротранспорту платять за проїзд, контролюватимуть працівники муніципальної поліції обласного центру Волині.
Про це розповів луцький міський голова Богдан Шиба.
Начальник управління муніципальної поліції Луцькради Сергій Пилипака розповів «ВН», що завдання ловити «зайців» муніципальна поліція Луцька поки що не отримувала.  «Проте така ідея уже обговорювалася» - додав Пилипака.
Проте, коли саме луцьким безбілетникам варто починати боятися хлопців зі святим Миколаєм на нашивках, у міській владі не повідомляють. Оптимісти у міськраді говорять уже про кінець грудня.
«Працівники нашого управління допомагатимуть «морально і фізично» контролерам Луцького підприємства електротранспорту», - запевнив Сергій Пилипака.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Юка Показати IP 8 Грудня 2009 14:46
невже нині у тролейбусах масова навала зайців, що аж доводитиметься муніципалів підключати?
Хохма Показати IP 8 Грудня 2009 15:42
То що охорону бабок на ювілейному заберуть в тролейбуси. А я так звик під наглядом незаконно яблука купувати і вважав постійну присутність муніципалів найвищим досягненням Шиби і компанії, а тут ще в тролейбусах будуть вичисляти найбагатших людей міста. Шиба, я в захваті від вашої діяльності.
Roma Показати IP 8 Грудня 2009 15:57
муніципали наїхали на тролейбусників, ось вони вирішили і їх пригостити трішки грошима за рахунок зайців, які є були і будуть....
OrestN Показати IP 8 Грудня 2009 21:21
проблема не оплати проїзду пасажирами надумана чиновниками з міськради. нехай міські можновладці краще скажуть куда ділися кошти які Ю.Тимошенко з києва перерахувала за п"ять місяців і тролейбусники не отримали і замість того підняли вартість проїзду! ЧИНОВНИКІ МАЮТЬ ВІДПОВІСТИ- ХТО І КУДА ДІВ ГРОШІ????
seal Показати IP 9 Грудня 2009 08:05
А що ж комісія міськради, яка мала проводити підрахунок пасажирів по категоріях уже своє відпрацювала? Щось не чутно було результатів. Чи обмежилися підрахунком на "глазок"?
seal Показати IP 9 Грудня 2009 08:07
Аааа.... зрозумів. Це вирішили пасажирів луцького громадського транспорту добити морально і фізично за допомогою муніципальної політики.
Кондуктор Показати IP 9 Грудня 2009 08:10
І так зарплата маленька, а ще із муніципалами ділитися прийдеться! Ну не будуть вони за свою зарплату їздити цілий день в тролейбусях і запахи нюхати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus