USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Збір персональних даних: у Луцьку виявили підпільний штаб БПП

19 Лютого 2019 14:11
Все більше волинян стурбовані тим, що агітатори від БПП, які просять заповнити анкету під назвою «Діалог з президентом», займаються збором їхніх персональних даних. Зокрема, у людей запитують прізвище, ім’я, по-батькові, їхні адреси та телефони.

І якщо окремі громадяни розуміють, що це не зовсім добре, то інші навіть і не підозрюють, що такі відомості збирають з конкретною метою, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Розібратися у цьому спробували журналісти. Як виявилось, у Луцьку існує неофіційний штаб БПП, де, за повідомленнями лучан, збираються агітатори.

Така собі штаб-квартира розташована на вулиці Підгаєцькій. Щодня звідси виїжджає кілька логованих автомобілів. Розвозять агітаторів, які займаються збором персональних даних. І хоча у передвиборчих кампаніях повинно бути усе прозоро та публічно, тут агітатори БПП не налаштовані на відкритість.

Побачивши журналістів, чоловік у приймальній штабу телефонує до начальства. Спочатку він визнає, що це кандидатський штаб.

Натомість двоє інших чоловіків запевняють, що у будівлі представників БПП не бачили. Та додають, що вони адвокати і займаються у цьому приміщенні адвокатською діяльністю. Один із них розповів журналістам, що його клієнти дуже публічні люди, тому зараз бояться вийти з цього агітаційного офісу, щоб не потрапити на телебачення.

Проте пояснити звідки з’явилися стоси агітаційних матеріалів БПП у приміщенні ніхто так і не зміг.

Між тим, поки адвокат бере на себе відволікаючі функції, охоронець закриває на ключ чоловіка та пані, які сховалися від журналістів у кабінеті.

«Отож представників цієї політичної контори, які спочатку визнали, що є агітаційним штабом, закрили в кабінеті, а мешканці сусідніх офісів взагалі заперечили існування тут політичних сусідів. З цього можна зробити висновки – працюють тут підпільно», - йдеться у сюжеті Аверсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергей Показати IP 19 Лютого 2019 14:28
В статье написано, что собираются ФИО, адрес и номер телефона. Если это все, то эти данные никак не способны помочь в фальсификации каких-нибудь выборов. Придумайте зраду поинтересней.
Лучанка Показати IP 19 Лютого 2019 14:30
А від "Свободи" заповняють Анкету прихильника
Дід Ведун Показати IP 19 Лютого 2019 15:02
Адвокатска діяльність така!! Реалні справи, а не брехливі обіцянки!!!
Пауль Зіберт Показати IP 19 Лютого 2019 15:35
"Пыдпыльний обком діє" (с)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus