USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Збірна України не змогла вийти на Чемпіонат світу з футболу

5 Червня 2022 21:00
Збірна України у фіналі плей-оф за вихід на Чемпіонат світу мінімально поступилася (1:0) збірній Уельсу, не зумівши вийти на Мундіаль в Катарі.

Початок матчу був доволі швидким – ініціативою по кілька хвилин володіла то одна, то інша команда. В українців відзначимо удари Малиновського та момент Яремчука, який пробивав з гострого кута. Далі ініціативу перехопили валійці, щоправда, моментів у них не було, якщо не зважати на один дальній удар повз ворота. Українська збірна здебільшого діяла на контратаках та перевівряла пильність Хеннесі дальніми ударами.

А на 34-й хвилині для синьо-жовтих сталося нещастя. Валійці заробили дальній штрафний, який взявся виконувати Бейл – валієць пробив потужно і м'яч рикошетом від голови Ярмоленка залетів у ворота Бущана – 1:0. Україна мала б отримати шанс відігратися на 41-й хвилині, коли у власному штрафному Аллен сфолив на Ярмоленка. Проте свисток арбітра промовчав, як і VAR. Тож на перерву команди пішли за переваги Уельсу.

На 48-й хвилині валійці створили справді небезпечний момент, вибігши в контратаку, яку ударом завершував Ремзі – м'яч пролетів поряд зі стійкою. Українці відповіли небезпечною атакою, на 55-й хвилині Циганков завершував простріл Миколенка, але з близької відстані влучив у голкіпера, а Яремчук не зорієнтувався на добиванні.

Після цього валійці сіли у захист та діяли на контратаках. Збірна України не могла нічого створити попереду, натомість Уельс мав два небезпечні моменти на 75-й і 76-й хвилинах – Неко влучив у штангу, а Бейл не зумів переграти Бущана. Українці тут же відповіли класною атакою, яку завершував Ярмоленко, але влучив у захисника, а Караваєв на добиванні головою пробив повз рамку воріт.

На 83-й хвилині Хеннессі вчергове врятував свою збірну – після подачі Миколенка Довбик головою розстрілював ворота, але валійський голкіпер якимось чином зумів зреагувати на удар форварда.

Українці тиснули до кінця зустрічі, але забити та перевести гру в овертайм не зуміли. Таким чином, на Чемпіонат світу в Катар поїде збірна Уельсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus