USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Збірна України розгромила Кіпр перед стартом на Євро

7 Червня 2021 20:58
В останньому товариському матчі перед стартом на Євро-2020 збірна України забила чотири м’ячі у ворота збірної Кіпру, перемігши з рахунком 4:0.

Нагадаємо, у двох попередніх товариських матчах, створивши велику кількість гольових моментів, збірна України зіграла внічию з Бахрейном (1:1) та мінімально перемогла Північну Ірландію (1:0).

У першому таймі сьогоднішньої гри збірна України традиційно мала просто купу моментів для взяття воріт, обов’язки диригента атак взяв на себе Зінченко, який щоразу віддавав небезпечні передачі до карного майданчики кіпріотів. Проте вкотре в українців виникли проблеми з реалізацією.

На 9 хвилині Яремчук не зумів замкнути класний простріл Зінченка, влучивши у воротаря. Володіючи ігровою та територіальною перевагою, наступний гольовий момент українці створили через 20 хвилин: Зінченко віддав розрізний пас до штрафної на Зубкова, вінгер проткнув м’яч на Ярмоленка, який п’ятою влучив у голкіпера кіпріотів.

Через кілька хвилин Яремчук знову влучив у воротаря – цього разу пас на нього віддавав Соболь. Згодом Зінченко вирішив і сам пробити, але з-за меж карного майданчику хавбек «Манчестер Сіті» влучив у стійку.

Забити українці зуміли лише на 37 хвилині з пенальті, яке заробив Зубков, вириваючись віч-на-віч з воротарем. Ярмоленко впевнено реалізував одинадцятиметровий – 1:0. Відзначимо, що за фол останньої надії червону картку отримав кіпріот Панайоту.

Наприкінці тайму збірна України знову створила кілька моментів, зокрема Зубков не зумів влучити у кут після проникаючого пасу Зінченка до штрафної, а Малиновський злету пробив над поперечиною. Втім, знову на допомогу прийшли захисники гостей – один з них рукою перервав простріл Ярмоленка, і арбітр знову вказав на точку. Зінченко впевнено пробив з точки – 2:0.

На початку другому тайму був активним Марлос, який вийшов на заміну, зокрема кіпер кіпріотів змушений був рятувати свої ворота після небезпечного удару українського бразильця.

А на 59 хвилині Яремчук нарешті забив: Ярмоленко, Зінченко та Марлос розіграли класну комбінацію, яку й завершив форвард, влучивши у пусті ворота з кількох метрів – 3:0.

Гра в меншості давалася взнаки і на 65 хвилині гості вкотре попустили: Ярмоленко з допомогою рикошету від захисника оформив дубль – 4:0.

До кінця гри українці володіли перевагою, зокрема ворота кіпріотів робив сейви після ударів Судакова, Соболя та Бєсєдіна. Проте збільшити перевагу збірна не зуміла, відтак фінальний свисток зафіксував перемогу 4:0. Вже в неділю збірна України стартує на Євро-2020 матчем з Нідерландами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus