USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Збив школярок на переході: опублікували відео моменту аварії в Луцьку

7 Листопада 2020 13:21
6 листопада у Луцьку близько 16:50 бус збив двох дівчат, яким близько 15 років. ДТП сталася на пішохідному переході.

Відео моменту ДТП опублікував у фейсбуці користувач Max Formaniuk.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних, обох потерпілих госпіталізували в реанімаційне відділення. Стан однієї з постраждалих досі стабільно важкий, вона знаходиться в реанімації. У школярки – закрита черепно-мозкова травма з крововиливом в шлуночок мозку.

Друга постраждала також провела ніч в реанімації, в неї забій печінки та легенів.

Родина просить про допомогу у лікуванні всіх небайдужих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Народна прокуратура Показати IP 7 Листопада 2020 13:36
Тварюка !!!
К.лучанин до Народна прокуратура Показати IP 7 Листопада 2020 15:58
"Бузулуки" рулять! І знову їм нічого не буде! Це 100%. Поставлять на вид- було таке смішне покарання колись. В нинішних реаліях воно знову набуло чинності від наших суддів та законів.
Степан (Крымчанин) Показати IP 7 Листопада 2020 14:27
Не поленился, скачал ю-тюбовскую версию. Добавил резкости, увеличил, дал по кадровую развёртку.. Наезд на пешеходов, по моему, был за пределами "зебры". Точно ответить на вопрос сможет только обследование места происшедшего. Видео снято под очень острым углом к полотну дороги-оно не может быть абсолютным доказательством
Лупу візьміть до Степан (Крымчанин) Показати IP 7 Листопада 2020 16:50
Степане, з вас поганий Шерлок Холмс. Нічого скачувати непотрібно, відкрийте ролик в якості 720p на весь екран монітора при швидкості 0.25х, ще раз уважно подивіться, і побачите як водій підсік на переході дівчину та в той короткий момент часу як провозив її на собі в неї відлетіло взуття, яке по-інерції полетіло в напрямку руху бусіка і приземлилося на відстані приблизно метра від краю переходу. Тобто збили на переході, винуватий водій та той хто дав добро на встановлення того рекламного стовпа біля переходу.
Степан (Крымчанин) до Лупу візьміть Показати IP 7 Листопада 2020 18:11
Для по кадровой развёртки 25 кадров в сек. надо скачать ролик и использовать монтажную программу. Утверждать однозначно, что наезд был осуществлен на "зебре" по видео невозможно. Очень похоже, что девчата переходили вне перехода.
Вибачте до Степан (Крымчанин) Показати IP 7 Листопада 2020 17:41
Вибачте Степан, все-таки дійсно, скоріше всього, що переходили поза межами переходу, на 0 сек. ролика видно, що дівчата стоять не на одному рівні з пішоходним знаком(знак на пару метрів далі)..., а черевичок від удару полетів в напрямку пішохід.переходу.
Лучанин Показати IP 7 Листопада 2020 14:33
Як можно поставити біг-борд перед пішохідним??? Його стійка повністю затуляє острівок безпеки.
Анатолій Показати IP 7 Листопада 2020 14:43
дівчата переходили чи перебігали дорогу за 15 м від пішохідного переходу прямо перед машиною. Це взагалі як, нормально? Моя думка, що водій тут не винний.
Візьми бінокль до Анатолій Показати IP 7 Листопада 2020 16:32
Збили на переході, включи в ютубі якість 720p швидкість х0.25 розпахни відео на весь екран і побачиш.
Бінокль до Візьми бінокль Показати IP 7 Листопада 2020 17:46
ще раз передивився, дійсно, переходили поза межами переходу, нажаль.
Луцьк до Анатолій Показати IP 7 Листопада 2020 18:17
Візьми уповільнено промотай відео. Дівчата переходять по пішохідному переході, де на капот їх бере бус. Тут або друг воділи це пише, або просто неадекват.
Степан (Крымчанин) до Луцьк Показати IP 7 Листопада 2020 20:32
Друг водилы или не друг, какая разница? Количество положительных или отрицательных комментариев суд не учитывает. И не должен учитывать. Мнение толпы не аргумент.
Луцьк до Степан (Крымчанин) Показати IP 8 Листопада 2020 00:39
Згідний, суд не врахує думку людей і не притягне до відповідальності того, хто затвердив біл-борд на тому переході. А от водію нерви потріпають суд, адвокати, прокурори... я вже не кажу про якісь його внутрішні докори сумління. А все через те, що водій не прийняв ніяких мір під’їжджаючи до небезпечного переходу, тобто сам тормоз. Той факт, що там погана видимість чи дівчата раптово вийшли на перехід ніяк не допоможуть водію. Мораль ситуації проста: водій завжди повинен бути уважним і перед пішохідними переходами не давити на педаль газу, як робить більшість водіїв. ПС дівчатам бажаю здоров’я, а енній владі реалізувати проект безпечного руху по місту. ПС1 Про владу - це утопія.
911 Показати IP 7 Листопада 2020 16:12
В котре наголошую -що швидкість у населеному пункті має бути 50 +-5км на годину і всчі випадки відійдуть у ВІЧНІСТЬ.
Не зовсім до 911 Показати IP 8 Листопада 2020 10:53
Повна зупинка при 50 км / год відбудеться приблизно через 20 м за умови справності гальм, сухого асфальту і блискавичної реакції водія. Думаєте, кардинально шось зміниться? Сумніваюсь. Коли пішки переходиш дорогу, приходиться тупо вичікувати, поки не знайдеться хтось, хто зупиниться, або не стане автівок - то єдиний шанс здоровим перейти дорогу. В нас вже не совок, де було 5 машин і ті - депутатські. Треба апгрейдити транспортну інфраструктуру, в т.ч. будувати наземні/підземні переходи для уникнення таких жахливих ситуацій. Сам і ходжу, ї їжджу, тому точно знаю лише 2 речі - світлофор/надземний/підземний перехід і обов'язкове вивчення пдр для велосипедистів майже все виправлять. Дівчатам якнайшвидшого одужання, здоров'я. Водію - ЧЕСНОГО покарання, з врахуванням всіх факторів.
Про надземні та підз до Не зовсім Показати IP 8 Листопада 2020 15:04
Це сміття яке нікому не потрібне, в цьому вже давно переконались урбаністи в європі. Відповідь: не потрібно будувати дороги, по яких можна літати. https://www.youtube.com/watch?v=-XAqi0e0Oig Відповідь 2: батьки повинні навчити дітей правильно переходити дорогу, на пішоходних переходах люди не стають безсмертними і закони фізики не відміняються. Багато раз бачив як люди пруть на дорогу навіть не дивлячись на машини.
Дід Єгор до Не зовсім Показати IP 8 Листопада 2020 18:45
Згоден на 100%!!!!!!!!!!!!!!!! Сам і водій міжнародник з досвідом та пішохід!!!! Ділянка там ДУЖЕ небезпечна!!!! там певно потрібен світлофор!!!! При такій погоді невчасне спрацювання автоматичних двірників може призвести до подібних наслідків!!!!!!! ДУЖЕ ШКОДА водія, оскільки при нормальному вихованні у людини лишиться клеймо в душі на все життя!!!! ЩЕ БІЛЬШЕ ШКОДА ДІВЧАТ!!!! Вони в 15 дуже юні та не досвітчені !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВІД УСІЄЇ ДУШІ БАЖАЮ ІМ ЯКНАЙШВИДШОГО ПОВНОГО ОДУЖАННЯ!!!!!!!!!!!!!!
Іван Показати IP 7 Листопада 2020 17:16
Куди дивиться водій той момент? Це ще день, гарна видимість. Я сам водій, з кожним може таке трапитися, тому відволікатися від дороги та дзеркал може призвести до біди. А за підлітків взагалі мовчу там розуму як в курей, не пересвідчившись в безпеці що їх рух водії побачили та зупиняються або зупинились ідуть свідомо під колеса.
Вірно до Іван Показати IP 7 Листопада 2020 23:30
Ще раз підпишуся під сказаним - розум в підлітків як в курей, вилітають на дорогу, інші повзуть через дорогу з різних на то причин. Саме тому виконуйте вимоги ПДР, вони і написані щоб всі були живі та здорові!
Адвокат Показати IP 7 Листопада 2020 18:09
Винен завжди,повторюю для особливо обдарованих, ВОДІЙ,....
кузя до Адвокат Показати IP 7 Листопада 2020 19:19
поганий з тебе адвокат...
Степан (Крымчанин) до Адвокат Показати IP 7 Листопада 2020 20:34
Интересно-чей адвокат? Водителя или потерпевших? Может еще вспомним игру подростков "беги или умри"?
Прохожий до Адвокат Показати IP 7 Листопада 2020 20:44
Врятли образованный адвокат такое написал бы. А так, очередной вброс...
Андрій Показати IP 8 Листопада 2020 00:13
Даже якщо хтось перебігає дорогу у не дозволеному місці то треба збити. Так виходить
В шокові Показати IP 8 Листопада 2020 02:13
Я нерозумію надіюся щьось але (буси-машини)! В нашій краіні мені здаєця самі неіздять щьо це за власник такій? Щьо ніде в наших "новинах" неговориця щьо збив водій і як (в нас це прийннято) в нас це ЗВИЧЯЙНИХ ЛЮДЕЙ ТОМУЩЬО Я НЕПОВІРЮ ЩЬО КЕРУВАЛА ЗВИЧЯЙНА ЛЮДИНА+ЩЬО ТА ЛЮДИНА ЯКА В БІЛИЙ ДЕНЬ ВЧИНИЛА ДЛЯ БАТЬКІВ СТРАШНЕ ГОРЕ БУЛА АДЕКВАТНА І НЕВСТАНІ АЛКО-НАРКО СП'ЯНІНІ! Де алко тести де розвернуті аналізи крові! Чі можливо дане правопорушення цього непередбачає???? І взагалі хто той загатковий власник авто з АВТОПІЛОТОМ??????? Хто небуть дасть нам пояснення????? Чьо це за жах
В шокові Показати IP 8 Листопада 2020 02:16
Адвокат 5+!!алеж як?збило жеш авто опель віваро воно мабуть і вино!!???
Якось так Показати IP 8 Листопада 2020 22:29
Якби перед пiшохiдним переходом стояв лежачий полiцейський, водiй знизив би швидкiсть авто i дiти залишились би цiлими i неушкодженними! На кожному переходi у межах мiста потрiбно встановити лежачiх полiцейських. Це 100% вирiшило б ситуацiю на дорогах.
Стрільчук Тетяна Показати IP 9 Листопада 2020 01:04
Збили сестру мого друга і він розповів що той бус збив дівчат і поїхав далі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus