USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Здати аналізи у Луцьку стало зручніше *

5 Лютого 2013 11:19
Правильний діагноз – ефективне лікування. З цією простою істиною неможливо не погодитися. Адже достовірне обстеження, якісно зроблені аналізи – вже половина шляху до одужання.

Так, у Луцькій міській поліклініці №1 (проспект Волі, 66А) відкрився ще один пункт забору біологічного матеріалу європейської медичної лабораторії «Hemo Medika».

Як розповідає директор представництва «Hemo Medika» у Луцьку Роман Каліщук, головні переваги цієї лабораторії – точність результатів аналізів, оперативність, динамічність, доступна ціна, якість.

«У нашій лабораторії - найсучасніші аналізатори. Всі аналізи робляться безпосередньо у Луцьку, адже відомо, що кров дуже швидко змінює свої властивості, тому аналізи завжди достовірні. Потенціал лабораторії дає змогу виконувати у найкоротший термін ряд аналізів, які не здійснює в Луцьку жодна інша лабораторія.
Проводиться велика кількість різнопланових аналізів, починаючи від загального аналізу крові і аналізу сечі. Також проводиться ряд досліджень, зокрема спрямованих на виявлення пухлин, аналізи на визначення інфекційних захворювань, гормональні дослідження тощо», - зауважив Роман Каліщук.

На думку головного лікаря Луцької міської поліклініки №1 Ігоря Гнетньова, співпраця з лабораторією «Hemo Medika» та, зокрема, відкриття пункту забору на базі поліклініки, дозволить полегшити також роботу лікарям.

«Ми давно думали про партнерство з лабораторією «Hemo Medika». Нарешті цю ініціативу нам вдалося втілити. Тепер пацієнт має вибір щодо отримання широкого спектру якісних послуг безпосередньо тут на місці.
Пункт забору біологічного матеріалу лабораторії розміщений на 4-му поверсі у 414-му кабінеті», - додав Ігор Гнетньов.

Довідково:

Діагностична європейська лабораторія «Hemo Medika» знаходиться за адресою: пр. Відродження, 2, тел..: (0332) 75 00 55.
Веб-сторінка: http://www.hemomedika-lutsk.eu
Бережіть своє здоров’я сьогодні!






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Олег Показати IP 5 Лютого 2013 12:28
і кіко такезадоволення коштує, чи тре дзвонити?
Андрій до Олег Показати IP 5 Лютого 2013 17:54
Як би ти не був такий лінивий то й сам глянув ціни!!!
потенційний пацієнт Показати IP 5 Лютого 2013 16:16
Невже тепер в поліклініці безоплатно не будуть робити аналізи і чи не значить ця інформація, що в державній поліулініці аналізи роблять неякісно. То за що медперсонал поліклініуи отримує зарплату та безпідставно використовує державні кошти! На базі поліклініки не можна відкривати приватні лабораторії, а лише можна лише здавати в оренду приміщення (і то за дозволои власника - міської ради). А пану (здирнику)головному лікарю давно пора не використовувати державне майно для власного збагаення, а відкрити окремо платну лікарню і тоді хвалитись. А ціни за дані послуги не для лучан, бо вони не зможуть оплатити ці послуги зі своїх зарплат!!!!
андрiй76 Показати IP 5 Лютого 2013 16:35
Нікуди не треба дзвонити.Зайдіть на сайт лабораторії там є всі розцінки на аналізи.
ОЛЕНА Показати IP 5 Лютого 2013 21:44
Загальний аналіз крові-40 грн,сечі-25 грн...Не кожен собі дозволить.Дорого тепер хворіти.
лучанка до ОЛЕНА Показати IP 6 Лютого 2013 15:15
да, шо нам робити простим бідним людям???лягай та помирай!!!!
Проста людина Показати IP 6 Лютого 2013 14:05
аби якысно...ато дитина хворіє,температурить,здаєш аналізи в поліклініці а там все ідепльно добре і нічого не збільшено,а мають бути так як висока темпер декілька днів...от вам і безоплатні аналізи..Коли задала птання педіатру,то він відповів щоб не звертали уваги бо там лаборанти молоді і не вміють робити ше їх добре
Slsjnb Показати IP 6 Лютого 2013 16:46
А де органи наші, обласне управління здоров"я, що вже напевно не будуть задарма анаоізи робити, а це бідненький головний лікар поліклініки № 1 собі відкр ив богодільню для збагачення. Одного вигнали Петрука, який земельку біля лікарні загребав, а другий не ліпший - все для народу, покращення настало вже сьогодні.
Леся Показати IP 6 Лютого 2013 19:35
Гнетньов так хвалить та рекламує цю лабораторію бо має з цього немалі відкати.
Оля Показати IP 6 Лютого 2013 20:24
На базі поліклініки відкритий лише пункт забору біологічного матеріалу. У пацієнтів - тепер є вибір просто. Ніхто ж їх примусово у пункт забору тягнути не буде. Не розумію наших людей: дорого здати аналізи, аби вчасно вилікуватися, але не дорого часто власними руками руйнувати свій організм. Моя мама здавала аналізи у "Гемо Медиці" і сама вирішила окремо здати ще й загальний аналіз крові. Ми отримали розгорнутий аналіз крові, де без медичної освіти цілком можна зрозуміти, що в нормі, а що ні. Не хочу нарікати на комунальні медичні заклади, але вже давно туди без рекомендації знайомих не ходжу.
Наталія Луцьк Показати IP 6 Лютого 2013 21:33
І що це дорого? На сігарети і пиво не дорого, а на аналізи 25грн дорого...
Патріот Показати IP 6 Лютого 2013 23:39
Яка дорога моя сеча!!!!!!!!!!!
андрiй76 Показати IP 7 Лютого 2013 11:22
Дорого кажете? Тоді їдьте до Києва.Там є така приватна клініка"ЄВРОЛАБ"розрекламована в інтернеті. Півроку тому за консультацію лікаря і аналізи(без лікування) з мене здерли там3700грн. Коли підірване здоров'я на гроші вже не зважаєш...
Вася Показати IP 8 Лютого 2013 09:40
Мені здається, що краще, коли вибір є. Гірше коли больно а вибору нєт. акрім державних лаболаторій є багато приватних в кожному мед.закладі пункти забору(сінево, укр.-німецька, хемомедіка, інше)Хочеш пити Смірнофф і курити Давідофф але не кричить ніхто, що вони в магазинах на видному місці, а Прима і мєсна водка внизу прилавка.
Ліза Показати IP 8 Лютого 2013 13:25
Дорого,недорого-для кого як!Та ми маємо радіти тому,що у нас є прекрасна можливість вибирати:ціну,якість,швидкість....На кожен товар є свій покупець.Хто коли міг сподіватися,що у Луцьку буде лабораторія такого зразка?
235 Показати IP 12 Лютого 2013 09:09
А ви панове не думаєте, що лікарі спеціально будуть направляти до цієї лабораторії, бо там краще зроблять аналізи, а краще - це значить щось "знайдуть" і чи треба, чи не треба будуть дорогими ліками лікувати. А взагалі приватні лаборпаторії повинні будти не в комунальних лікарнях , а окремо - тоді і буде вибір у пацієнтів, а поки що не зловживання владою у керівництва поліклініки! А хто хоче лікуватись у приватників , то у місті є багато приватних лікарень - вперед, за орденами!Лише лікарі одні і ті ж самі працюють, що в комунальних, що у приватних! От і думайте лучани та керівництво охорони здоровя міськради!
Костя 33 Показати IP 12 Лютого 2013 11:58
А зачем нам "запорожци" с платными услугами, где наша, поликлиничная лаборатория, какой её уровень? и почему главврач рекламирует не свое. Может пусть, он и работает там, что рекламирует, менеджером по рекламе.
Горохівець Показати IP 12 Лютого 2013 12:47
Була б лабораторія, а хвороби знайдуться... І різати обовязково, різати і зашивати!
Людмила Показати IP 6 Червня 2013 18:38
Чи не потрібні на роботу вам медсестри?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus