USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Зеленський доручив усунути черги на АЗС

7 Травня 2022 17:19
Питання паливної безпеки України було розглянуте під час наради у Президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

У нараді взяли участь керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та його заступники, прем’єр-міністр Денис Шмигаль та урядовці.

«Президент наголосив на необхідності усунення черг на українських заправних станціях», – йдеться у повідомленні пресслужби.

Як розповіла перший віце-прем’єр-міністр і міністр економіки Юлія Свириденко, у взаємодії з МЗС продовжується робота з надання Україні зеленого коридору в портах Східної Європи, що є зараз головним вузьким місцем у логістиці постачання палива до країни.

Читати ще: Кількагодинні черги та брак пального на Волині: що кажуть водії та ОВА

«Також було наголошено на необхідності укладання довгострокових контрактів та накопичення державного резерву палива», – додали в пресслужбі.

Дефіцит бензину в Україні спровокувало кілька факторів, зокрема, ракетні удари, ажіотажний попит і нова логістика.

«Ситуація покращиться із середини травня завдяки налагодженню постачання палива із ЄС», – повідомив раніше голова Комітету Верховної ради з енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus