USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський офіційно заявив, що йде у президенти

1 Січня 2019 00:54
Український шоумен Володимир Зеленський офіційно оголосив про те, що висуне свою кандидатуру на посаду президента України.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «1+1».

Володимир Зеленський – шоумен і головний продюсер «Студії Квартал-95». Народився у Кривому Розі 1978 року. Юрист за освітою, але за фахом не працював. Відомим став завдяки успішним виступам у вищій лізі КВН з командою «95-й квартал».
Після відходу з КВН у 2003-му році активно розвиває свій бізнес. Разом з Андрієм Яковлєвим, Борисом і Сергієм Шефірами створює «Студію Квартал-95». Компанія робить ряд успішних телепроектів – «Вечірній квартал», «Вечірній Київ», «Розсміши коміка». У 2009-му на екрани вийшов перший фільм, знятий за сценарієм «Студії Квартал 95» – «Любов у великому місті».

З листопада 2010-го по вересень 2012-го Зеленський – член правління і генпродюсер телеканалу «Інтер». Програми «Кварталу» були найбільш рейтинговими продуктами каналу. У 2012-му «Квартал» уклав угоду про співпрацю з каналом 1+1.

У 2012-му році український Forbes назвав «Студію Квартал-95» найуспішнішим проектом країни.

Після початку війни з Росією «Квартал» почав допомагати українській армії, їздив в зону АТО з концертами, закрив російську філію компанії. Сам Зеленський в недавньому інтерв’ю Дмитру Гордону розповів, що його продовжують кликати виступати в Росію, але від пропозицій він відмовляється.

Згідно з останніми соцопитуваннями, в президентських перегонах Зеленський входить до трійки лідерів разом з Юлією Тимошенко та Петром Порошенком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
@ Показати IP 1 Січня 2019 09:33
Краще Зеленський ніж Дарт Вейдер
Какли пiдораzu Показати IP 1 Січня 2019 09:45
Зеленський наш президент!!!
Кесарю Кесарево Показати IP 1 Січня 2019 10:00
А артисту сцена.
цікавий початок комп Показати IP 1 Січня 2019 11:34
Якщо НАРОД вийде з зимової сплячки , сни по старому , шоколадні по новому ... Весняний рейтинг , впорвняні з тими , що на "морозі" , - має за логікою рости . При розумному виборі ...можуть зникнути проблеми ... наприклад дороги і д**** ! ?
Вованчик Показати IP 1 Січня 2019 13:23
Зеленський клоун,як дехто пише, але по рівню інтелекту,дасть фору багатьом тупорилим політиканам!!!
1! до Вованчик Показати IP 1 Січня 2019 13:40
Тобі і тому подібним, так точно дасть фору ...
1 до Вованчик Показати IP 1 Січня 2019 16:47
.!.
Ігор Показати IP 1 Січня 2019 18:45
Хороша людина- це не посада. Голосувати за людину тільки за те, що вона вміє класно пародіювати інших людей, напевно не розумно. Як за депутата, я за, за президента НІ.
Андрій до Ігор Показати IP 1 Січня 2019 23:50
Порівняйте рівень життя пересічних українців при "тупому" Янику і теперішній рівень життя при "дуже розумних" при владі. Будемо вибирати надто грамотних - будемо рабами на їхніх заводах і фабриках, або по заробітках...
Ігор до Андрій Показати IP 2 Січня 2019 08:57
Якби при янику не тримали штучно курс валюти, ви по іншому зараз говорили б. Наше збідніння було НЕМИНУЧИМ, але тут додатково, ще наклала відбиток війна. Якщо їхати закордон і там працювати на заводах то це не рабство? У Вас Андрій та й в усіх нас є вибір: 1. Працювати на себе 2. Працювати найманим працівником в Україні 3. Працювати найманим працівником за кордоном. А людина зокрема Зеленський з високим почуттям гумору це навпаки є дуже розумною.
Андрій до Ігор Показати IP 2 Січня 2019 10:53
З повагою до Вас, але давайте подивимось правді у вічі. Завданням Президента і Верховної Ради є забезпечити мир і добробут людей в країні, так ? Населенню, абсолютно все рівно, яким шляхом цього досягається. Чи курс штучно тримають, чи позику в МВФ беруть, чи ще щось. Для цього є керівники країни. Порошенка ж за язик ніхто не тягнув, коли він стрибаючи на екскаваторі обіцяв війну закінчити за 2 неділі ? Вперед, хай шукає шляхи вирішення проблеми. А то тільки і розповідають людям: ви погано живете бо війна, ви погано живете бо транш не дали... То ще щось. Тільки от ні Президент, ні його оточення, ні депутати, не бідують, а навпаки збільшують свої статки у десятикратних розмірах ! І війна, чомусь не заважає...
Ігор до Андрій Показати IP 2 Січня 2019 11:57
Андрій, якщо курс штучно тримати він рано чи пізно взлетить, це так як гнути постійно палицю, вона врешті решт ламається. Чому турецька ліра впала в ціні, дивно правда, адже Турецька економіка сильніше нашої...? Порошенко обіцяв закінчити війну за два дні а не за дві неділі. Тут немає що обговорювати, збрехав. Я за те щоб електрик, займався своїм, чоботяр своїм та ін. Країною керувати, не в серіалах зніматись.
yulia Показати IP 5 Січня 2019 08:01
Люди добрі, дайте будь-ласка нарешті нашій країні шанс. Давайте спробуємо нарешті щось змінити. Я не бачу в кандидатах на президентський пост нікого вміняємого крім Зеленського. Перестаньте думати чужою головою, сядьте і нарешті подумайте своєю. Людина яка створила імперію і яка має вірну команду з якою вони з дитинства може без проблем управляти країною. Я не вірю що він комусь підчиняється, адже вся його кар’єра збудована на вільності слова і дій. Щодо тих людей які голосують за Тимошенко то хочу сказати, що беріть гроші і гречку що вона вам дає, але не продавайте свій голос та своє майбутнє. Я не можу повірити що ця жінка балотується і не можу повірити що хтось за неї голосує. Ганьба вам тим хто голосує за найбільшого ворога України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus