USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Трамп зателефонував Зеленському та привітав з перемогою

22 Квітня 2019 08:14
Переможцю українських президентських виборів Володимиру Зеленському зателефонував президент США Дональд Трамп.

Про це повідомляють кореспонденти УП з посиланням на власні джерела у штабі Зеленського. Телефонна розмова відбулася за ініціативою американської сторони.

Президент Трамп зателефонував привітати Володимира Зеленського з перемогою на виборах та український народ з мирними та демократичними виборами. Ми і надалі будемо підтримувати зусилля України у відновленні територіальної цілісності та протидії агресії, – написав у мережі спецпредставник США з питань України Курт Волкер.

Нагадаємо, посольство США в Україні після оголошення результатів екзит-полів, згідно з якими на виборах президента Володимир Зеленський набрав більше 70% голосів, вже привітало його з перемогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пенсіонери Показати IP 22 Квітня 2019 12:19
ми підтримали ЗЕЛЕНСЬКОГО, а тепер справа зеленського за тим, що: - зеленський обіцяв посадити ганебного крадія пенсій злодія петька порошенка з конфіскацією награбленного в народу на нари разом з злочинцями гройцманом, ревою, розенком, луценком, гонтаревою і яйценюком!!!!
Яцик до пенсіонери Показати IP 22 Квітня 2019 20:53
Пенсіонери - глядіть онуків! Ви вже свого часу набудували комунізмів - досі не можемо видихнути. А щоб називати людей злочинцями - має відбутися суд. Є поняття «пезумпція невинуватості»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus