USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Зеленський здав аналізи у приватній лабораторії

5 Квітня 2019 08:10
Кандидати в президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко в п’ятницю, 5 квітня, здають аналізи.

Це – одна з умов проведення дебатів, які шоумен виставив чинному президенту, щоб «довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів», пише НВ.

Опонентам не вдалося домовитися про єдине місце проведення цієї процедури. Порошенко днем раніше запросив Зеленського здати аналізи в медпункті Національного спорткомплексу Олімпійський у Києві. Однак Зеленський, який запропонував провести дебати на головній спортивній арені України, вважає за краще клініку Євролаб. За словами спікера його штабу Дмитра Разумкова, в ній результати аналізів будуть об’єктивними.

Після здачі аналізів Зеленський повідомив: «Здав кров. Все, що треба було, усю кров з мене викачали. Але, слава Богу, у мене її багато». Та додав, що «через три дні ми отримуємо результат на електронну пошту, всім покажемо, все офіційно». На уточнення про те, що для аналізів ще нібито потрібно було здати зразки волосся і нігтів, він зазначив: «Скажуть – будемо».

Зеленський і Порошенко вийшли до другого туру виборів президента, набравши відповідно 30,24% і 15,95% голосів виборців. Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Всі свіжі новини про здачу аналізів кандидатами на пост глави держави читайте на НВ.

Станом на 7: 58 Зеленський вже здав аналізи – відео
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus