USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як Порошенко та Зеленський здавали аналізи. Відео

5 Квітня 2019 09:35
Вранці 5 квітня два кандидата в президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко здають аналізи в рамках умов для проведення дебатів, які висунув лідер «Кварталу 95». Шоумен заявив, що однією з його умов є здача аналізів на алкоголь і наркотики.

Петро Порошенко заявив, що здасть аналізи на НСК Олімпійському (в медпункті стадіону) сьогодні о 09:00 і запросив туди свого суперника. Зеленський заявив, що піде в іншу лабораторію, щоб упевнитися, що результати будуть незалежними і чесними, адже, за словами команди Зе, приміщення стадіону перебуває під контролем влади.

«Страна» стежила за подіями онлайн.

9:43 Пропозицію Зеленського запросити Тимошенко в якості модератора на дебати він назвав принизливою. Після цього Петро Порошенко пішов.
9:42 Каже, що 80% українців чекають дебатів. І що вони повинні початися. якомога швидше, а обмін думками через соцмережі повинен припинитися.

9:38 Порошенко вийшов. Каже, що радий, що Зеленський прийняв його пропозицію про дебати. «Я так розумію Володимира Олександровича не було? Я прийшов тобі нема. Я сподіваюся, що він дійде все-таки до стадіону», – сказав Порошенко, мабуть, не знаючи або роблячи вигляд, що не знає про те, що Зеленський вранці здав аналізи , але в іншому місці. Також можливо він натякає на те, що правильні аналізи можна здати тільки на НСК Олімпійському, як він.

9:33 Петро Порошенко здав аналіз крові. Виходить до журналістів.

9:22 Петро Порошенко вийшов до журналістів. І зайшов в інше приміщення для здачі аналізів. Процес транслюють на екрані.
9:15 Журналісти видань, які не потрапили на прес-конференцію через те, що їх не акредитували, стоять в холі і очікують прес-службу.

09:10 На здачу аналізів Порошенком не пустили велику кількість журналістів. У списках на акредитацію не виявилося таких видань: «Страна», «1+1», «НАШ», «Kyiv Post», «Правда тут», «Київ», «Вести».

А так здавав аналізи Володимир Зеленський:
08:00 В клініці сказали, що Володимир Зеленський сам оплатив тест. Згідно прайсу, вартість аналізу крові на наркотики від 6 611 грн до 8 910 грн.

7:57 Відповідає на запитання журналістів, що якщо Тимошенко не прийме пропозицію бути модератором дебатів з Порошенком, то вони все одно відбудуться. Адже він запросив Юлію Володимирівну, оскільки вона посіла третє місце і це пропозиція, а не умова дебатів.

7:55 Всі виходять на вулицю. Зеленський говорить українською, але переходить на російську: «У мене ще ніколи не було прес-конференції з приводу аналізів». Пояснює, що здав кров і через три дні результат прийде на електронну пошту і його всім покажуть. Ще раз пояснює, що на «Олімпійському» немає лабораторії, тому він туди не пішов.
7:50 Зеленський виходить з кабінету в хол, де вже зібрався натовп журналістів.

07:45 В Eurolab кажуть, що результати будуть через три дні. Зеленський жартує, що непогано прорекламував клініку. «А що там в Олімпійському? Там же нічого немає» – звертається він до медпрацівника, пояснюючи, чому не пішов туди на запрошення Петра Порошенка.

Як повідомлялося,кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність іти на дебати перед другим туром президентських виборів з чинним главою держави Петром Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, що вони мають відбуватися на стадіоні, перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо.

На це рішення Зеленський дав своєму супернику 24 години. На Facebook-сторінці «ЗеКоманди» також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

У відповідь народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка» Марія Іонова заявила, що глава держави Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві. Проте вже наступного дня Петро Порошенко погодився провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський».

Зауважимо, у першому турі президентських виборів Володимир Зеленський майже у два рази набрав більше голосів, ніж чинний президент Петро Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Луцьк Показати IP 5 Квітня 2019 10:17
Зеленський переможе, петру нічого не допоможе.
Днiпро до Луцьк Показати IP 5 Квітня 2019 10:53
Дай Боже
Навуходоносор Показати IP 5 Квітня 2019 10:51
Президент воюющей страны превратился в клоуна! Он повелся на требование штаба Зеленского и в прямом эфире сдает анализы! Как они его сделали! То есть писает в банку! Не царское это дело, Петя, не царское! А еще он по ночам пишет блоги, то-есть превратился в недоблогера! Теперь стало вполне очевидным, кто клоун на самом деле. И это не Зеленский! Браво, Владимир!
Клава Показати IP 5 Квітня 2019 10:58
коли до психіатора ?..
Лана Показати IP 5 Квітня 2019 12:05
А на детектор брехні, коли підуть? Це найважливіше!
Упс! до Лана Показати IP 5 Квітня 2019 12:53
Вiд брехонь сизоносого будь- який детектор зашкалюватиме. То ж - цього не станеться ні в якому разі , бо ..смерті подібно..а так ,може й проштовхнеться знову у херанти.
777 Показати IP 5 Квітня 2019 12:14
Це нагадує стародавній Рим: "Хліба і видовищ!!"
Аналіз Показати IP 5 Квітня 2019 13:26
А простий народ в поліклінніках здає. Ужас
777 Показати IP 5 Квітня 2019 13:50
Петруша пузо наел неслабо. Ну конечно опустил его Володя конкретно. А вот интересно до какой степени унижения готов дойти наш так называемый президент чтоб от корыта не оторвали да на кичу не бросили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus