USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Зеленський звільнив командувача Сил підтримки ЗСУ

26 Квітня 2024 17:48
Президент України Володимир Зеленський своїм указом звільнив Олександра Яковця з посади командувача Сил підтримки Збройних Сил України. Його призначили на посаду голови Адміністрації Держспецслужби транспорту.

Відповідний документ було опубліковано 26 квітня на сайті Офісу президента, передає NV.

На посаді командувача Сил підтримки ЗСУ Яковець пропрацював трохи більше ніж місяць – 4 березня Зеленський своїм указом призначив його на цю посаду. Причини звільнення і призначення на іншу посаду не уточнюють.

Бригадний генерал Олександр Яковець раніше був начальником інженерних військ – начальником управління інженерних військ у командуванні Сил підтримки ЗСУ.

Читати ще: Зеленський звільнив Шефіра з посади першого помічника Президента

Командування Сил підтримки ЗСУ створили 2020 року. Тодішній командувач Микола Жирнов розповідав, що до Сил підтримки входять війська в галузі радіоелектронної боротьби, інженерні війська, війська радіаційного, хімічного та біологічного захисту, військово-топографічна служба, гідрометеорологічна служба та кінологічна служба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йцук Показати IP 26 Квітня 2024 18:04
а шош таке ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus