USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Зеленський звинуватив Парубія у брехні через непризначення дати інавгурації

14 Травня 2019 18:41
Новообраний президент України Володимир Зеленський закликав виборців запам’ятати прізвища тих нардепів поточного скликання Верховної Ради, які не виконали своїх обіцянок і не визначилися на пленарному засіданні 14 травня з датою його інавгурації.

Розгляд цього питання перенесено на 15 травня, пише Страна.

«Запам’ятайте прізвища депутатів цього скликання. І на наступних парламентських виборах – робіть висновки. Зробимо їх разом!», – йдеться на фб-сторінці Зеленського у вівторок, 14 травня.

Також він процитував спікера Парубія: «Обіцяємо вам, що 14 травня ми точно призначимо дату інавгурації».

«Брехня дрібних шахраїв. Верховна Рада України – скорочено ВРУ. ВРУ – їхній життєвий девіз», – резюмується в опублікованому повідомленні.

До слова, в Раді зареєстровано вже вісім постанов про дати інавгурації Зеленського. Дати різняться від 17 до 26 травня. Згідно із законодавством, вона має відбутися до 3 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Навуходоносор Показати IP 14 Травня 2019 21:34
Зе, им надо лбы мазать ЗЕленкой, а не фейсбучить! После инаугурации - всех в автозаки! Иначе они сожрут тебя и не подавятся! Народ дал тебе карт-бланш для того, чтобы этих упырей разогнать! Это же оруэлловский "Скотный двор"!
Реаліст Показати IP 14 Травня 2019 21:45
Для цього чуда червоноградського брехати - що іншим дихати....
777 Показати IP 15 Травня 2019 12:43
Володя, научись добиваться своего. за тебя проголосовали миллионы. не разочаровывай людей. С этими вурдалаками можно разговаривать только с позиции силы.другого языка они не понимают.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus