USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Землетрус на Тайвані: повалені будинки, сотні поранених, є загиблі

7 Лютого 2018 08:59
Землетрус магнітудою 6.4, в результаті якого загинули 2 людини і постраждали більше 200. Епіцентр землетрусу був неподалік популярного серед туристів узбережного міста Хуалянь. Саме звідти і надходять повідомлення про найбільші руйнування. Зокрема, завалився перший поверх готелю "Маршал", сама будівля нахилилася під украй небезпечним кутом і може будь-якої миті впасти.

Землетрус стався приблизно в 22 км на північний схід від Хуаляня незадовго до опівночі, а його епіцентр був на глибині всього лише 1 км, - повідомляє ipress.ua з посиланням наReuters.

Двоє людей опинилися під уламками готелю Маршал, який обвалився в результаті землетрусу.

Через стихійне лихо також покосилися чотири інших будівлі, в тому числі два готелі і військовий госпіталь. Крім того в місті зруйновані, або не можуть бути використані через землетрус два мости.

Уряд заявив, що 214 осіб отримали поранення.

"Президент попросив кабінет міністрів і відповідні міністерства негайно запустити "механізм при стихійних лихах" і найшвидшим чином працювати над усуненням наслідків", - йдеться в заяві адміністрації президента Цай Інвень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus