USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зґвалтував неповнолітню на дискотеці

12 Листопада 2011 10:14
У селі Михлин Горохівського району неповнолітній юнак зґвалтував на дискотеці в сільському клубі таку ж неповнолітню дівчину.
Про це пише газета « Волинь-нова ».
Жертвою ґвалтівника стала юначка, котра приїхала в Михлин у гості до своєї бабусі. Дискотеку ж серед будня було організовано з тієї нагоди, що в сусідньому із Михлином селі Загаї, де свого клубу нема, того дня був престольний празник. Отже, у клубі було людно, лунала гучна музика.
Як розповів виконуючий обов'язки першого заступника начальника Горохівського райвідділу внутрішніх справ майор міліції Руслан Гоголь, у тисняві ґвалтівник непомітно для інших уштовхнув свою жертву до підсобного приміщення, зачинив його зсередини.
Криків дівчини про допомогу за музикою ніхто не почув.
Залякавши дівчину, аби про зґвалтування не сказала нікому жодного слова, вийшов із нею з підсобки лише після того, як втихла музика. Відтак розійшлися по домівках. Вранці ж бабуся звернула увагу на забруднений одяг своєї онуки. Коли та прокинулася, розпитала про все, що з нею трапилось, і повідомила у райвідділ внутрішніх справ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
Лучанка Показати IP 12 Листопада 2011 12:02
РОЗТРІЛЯТИ ЙОГО,ЩОБ ПРИКЛАД ВСІМ ЦИМ НЕВДАХАМ БУВ,ЯКІ ГВАЛТУЮТЬ ЖІНОК!!! НЕНАВИДЖУ ТАКИХ, ДЕ ТАКІ ТІЛЬКИ БЕРУТЬСЯ І ЯК ЇХ ТІЛЬКИ ВИХОВУЮТЬ?Якщо це вихованням можна сказати,дибілізм!!!
"гвалтівник" до Лучанка Показати IP 12 Листопада 2011 13:34
скільки емоцій... ти напевне сама не проти щоб тебе хтось "притиснув" :) А тій "дівчині" якщо вона неповнолітня (хоча в 15-16 рахується неповнолітня, вони ще більше "знають" ніж повнолітні) нема чого шлятись по таких закладах самій.
Zed до "гвалтівник" Показати IP 12 Листопада 2011 14:22
мдя. Відаразу видно, що ти і з доми без мамочки не виходиш
))) до "гвалтівник" Показати IP 12 Листопада 2011 15:30
для м...ков повторю: бОльшая часть нападений на женщин и малолетних происходит отнюдь не в публичных заведениях, а дома, где такие м...ки собственно и рекомендуют сидеть.
adams Показати IP 12 Листопада 2011 12:04
Відрубати козлу його...ХОЗЯЙСТВО
Віка Показати IP 12 Листопада 2011 12:43
Дибіляка. Скільки жінок є які стоять і просять, а то дівчинку. Козел. Посадити щоб з нього знущались
adams до Віка Показати IP 16 Листопада 2011 13:46
Віка, дай номер телефону)))
Хатуль Мадан Показати IP 12 Листопада 2011 14:36
піде пацанчик на зону і там його зватимуть зіна або свєта. але потім може президентом україни стати.
олег до Хатуль Мадан Показати IP 14 Листопада 2011 01:24
ШО Є ТО Є!!!
алекс Показати IP 12 Листопада 2011 14:40
зроблять на зоне---петушком
анатом-сексопатолог Показати IP 12 Листопада 2011 16:03
А що ж тут дивного? Молодий хлоп, болт стоїть, твердий, як малосольний огірок. І не вірю, що гвалтував, вона сама йому дала. А заявила. бо очевидно чимось не вгодив.
Олег Показати IP 12 Листопада 2011 17:14
Так його батьки виховували!А шановного анатома -сексопатолога треба згвалтувати надприродним способом може почне трохи думати головою а не огірком малохольним.
Іванка Показати IP 12 Листопада 2011 17:26
Можливо дівчинка була п"яна. Приїхала неповнолітня до бабусі - і гайда на дискотеку. А бабуся -вранці заявила міліцію. А навіщо бабуся відпустила дівчинку неповнолітню на дискотеку? Тоді не подумала що може бути. Зараз на дискотеках дівки у 12 14 років -вміють і знають більше ніж у 22. І таке виробляють, особливо як пивка поп"ють. А вранці на тверезу голову шукають винних. А хлопці - взагалі собою не керують, не розуміючи що Жінка -мати,сестра, дружина і дочка
КаЛьОк Показати IP 12 Листопада 2011 18:21
анатом-сексопатолог, тебе мати народила чи на кропиву висцяла?Люди схаменіться, мені дівчину. Але і недохлопця чекає не дуже веселе майбутнє. Хотя на малолітній критці його щвидше запарафінять як на зоні. Дійсно дуже боляче читати про таке діяння. А на рахунок дітей, то вони не винні, що суспільству начхати на мораль і сексуальне виховання. Іванка, ти ж сама дівчина...
1 Показати IP 12 Листопада 2011 21:22
Від того, як це подасть дівчина- залежить доля хлопця. А як вона це подасть , мабуть і сама не знає.
SXS Показати IP 12 Листопада 2011 21:57
Олеже, анатом має рацію. Такий варіант можливий. Не поспішай з висновками, бо дивись і тебе НАДприроднім шляхом зроблять і тобі сподобається.
Анатому Показати IP 12 Листопада 2011 23:17
Почитай уважно статтю, особливо "у тисняві ґвалтівник непомітно для інших уштовхнув свою жертву до підсобного приміщення". Це ж як можна тиснутись НЕПОМІТНО? Сам майор міліції цікаво чи у це вірить? "зачинив його зсередини" Питання друге, а звідки у неповнолітнього ключі від підсобки? Швидше всього що нічого проти волі дівчини і не було. Попросив пацан ключі щоб хизанутись перед дівчиськом і погнали по бистрячку в підсобку, саме тому їм ніхто і не заважав,бо все було скоріше всього помітно. А вранці щоб не слухати нотацій бабки та батьків могла появитись версія і про згвалтування. От тільки це не зніме відповідальності з пацана, принаймі за розбещення неповнолітніх.
ххх до Анатому Показати IP 13 Листопада 2011 12:12
Да точно, це ж як треба було штовхонути через тисняву, щоб вийшло непомітно.
))) до Анатому Показати IP 13 Листопада 2011 14:18
он сам несовершеннолетний.
Вінстон Показати IP 13 Листопада 2011 08:40
ВОТ! Наслідки інтернета!
Віталій Показати IP 13 Листопада 2011 12:13
Такі статті поки не буде рішення суду, якщо справа не дійде до суда взагалі непотрібно писати. Колись проходив в прокуратурі практику, як в універі вчився, також була подібна заява, а в процесі слідства почали виявлятись факти що скоріше за все недоговорились опісля події. Тому з висновками потрібно бути обережними. Якби не бабка то думаю ніякої заяви небулоб, а дівчата неповнолітні, особливо на дискотеці явно без тормозів. Тому хто тут правий а хто винний повинен спочатку встановити слідство а потім суд. Журналісти ВН явно забули про призумцію невиноватості, раз є заява значить по їх думці було згвалтування і людина винна. Статистики не вивчав, тай неможе бути її обєктивної, так як багато заяв забираються (справи заминаються) чи справи розвалюються, їх ніхто особливо не афішує. Раз вже дали інфу то будь-ласка візьміть цей факт на свій контроль і висвітлюйте її (без імен звичайно) до самого кінця. Самі побачите як воно може обернутися. Ато протрубили на всю Волинь і забудете завтра, неправильно буде.
Лучанка до Віталій Показати IP 13 Листопада 2011 14:08
Цирк...,читаю і дивуюся нашим хлопцям, їхньому вихованню, та якому там вихованню? Особисто я б таких як ти... наживо присвідках гвалтувала ще б так,щоб ти не те,що ридав, а кров'ю пісяв як мінімум після всього! Дівчина-це таке, це дівчина,а воно все продумало, я впевнена, наші "дітки" зараз "вумні", нічого не бояться,от якби не бабця,якраз би то та дитина і мовчала,бо воно дурнувате їй психіку на все життя зламав! Отож хай все село знає і плює йому в його пику,бо по ін. це лайно не назвеш,а ці коменти,що ви тут пишите-це позорище цкр. нації,от і дивуємося чого таке покоління,воно видно! Таке б закордоном...,то не знаю,що то було б, осудили б так, шо забивав би себе до смерті після таких вчинків!!! Позорище і людина сама та,хоча це не людина і ці комменти, а мене дивує як батьки вас виховують,що ви захищаєте таке?!
лучанка Показати IP 13 Листопада 2011 18:03
кажуть,якби киця не скакала,то би й ніжку не зламала.Нема чого шлятися по дискотеках,а батькам треба контролювати своїх дітей....
Х-5 Показати IP 13 Листопада 2011 20:40
Про що можна говорити,коли повне падіння моралі,а ще молоддю цікавляться дибіли,нелюдки.Про яку мораль можна говорити в країні вічних неуків-президентів і прем"єрів-придурків.ВАФЛОБАНИ-ПІДОФІЛИ!!!!!
Дарина Показати IP 13 Листопада 2011 20:48
В нас взагалі вже нормальних чоловіків нема, одне бидло.Дівчата а хіба чоловіки дають місце у транспорті, а вони нас поважають? Якими словами вони іноді на базарах у транспорті називають своїх дружин? А ще багато чого... Хіба це сильна половина???? Ні -це позор!!!Чоловіки вимирають. Вони стають "презирвативами". Краще не назвеш.
Осінь до Дарина Показати IP 14 Листопада 2011 09:18
Дійсно згідна!!! Чоловіків достойних одиниці...,на пальцях перерахувати можна і то однієї руки!!! Одне бидло, так, а хто винен в цьому?Батьки!!! Тому що так своїх "синочків" мамочки виховують, нема дійсно чоловіків,які здатні бути мужніми, справедливими, рішучими, мудрими,достойними поваги!!! А в нас якщо не понти,то дешеві понти або ще бидло і все! От і дивуються чого дівчата такі гарні є і розумні, і не одружені, а на кому?! Для чого? Щоб ти їсточки йому виварювала, вимивала, випирала все, виглажувала, а воно п'яне вночі додому припералося? А гроші, вони що достойно заробляють? Якби по тисяч 20 в місяць приносили, одягали своїх дружин, любили б їх,не зраджували,-то б і ми у ві-дь сутками біля тих плит стояли, ми б старалися,а якщо нема сенсу,то який смисл? Треба і собі гордість матиА, не спати будь з ким не відомо де,як себе ведуть наші дівчата переважно,от і через них теж ця проблема згострилася, а чого? Бо "дають" всім без винятку аби щось воно варте було, а слабо не "дати" і побачити його відношення до тебе? Слабо,бо бояться, що викинуть як паршивих котів, а чого б і ні?Я б на місці чол. так само робила..., якщо воно мені за чашку кави..., то нащо мені ще щось? ОТО ДІВЧАТА ЗАДУМАЙТЕСЯ чоловіки теж не грайтеся з вогнем,бо далеко не всі такі!!! А через массу гулящих ми не бачимо норм. дівчат...
Я Показати IP 13 Листопада 2011 22:22
Не було там ніякого згвалтування, сама дала на п'яну голову, а зранку незнала як оправдатись. Як там можна гвалтувати, щоб не кричати, не стукати, не вириватись. Ой бред...
Юрист Показати IP 14 Листопада 2011 10:06
А чого в робочий день дівчина не школі/пту? А спить в селі в бабусі після бикотеки.
я Показати IP 14 Листопада 2011 10:14
Хотілося б подивитися, я ви б на дискотеці стукали б і виривалися та хто б вас почув! Ці коменти напевно пишуть люди які не мають села і не знають що це таке! А батьки її пустили на дискотеку, тому що в селі всі один одного знають і вони подумати не могли що все так станеться! Ніхто там не був і ми не маємо право судити її і вирішувати сама вона дала чи ні!
Андрій Показати IP 27 Листопада 2011 11:06
На рахунок згвалтування,то її ніхто не гвалтував...а те,що йому мозгів не хватило подумати ,що з неповнолітніми краще діла не мати,то його вина...
Кіса Показати IP 30 Листопада 2011 19:59
На мою думку то ніякого згвалтуванн і не було,а тій малій дурі сама мозги в правлю,бо вона сама сиділа в нього на колінах,ОБЛИЗУВАЛА ЙОГО,ЩО АЖ БЛЮВАТИ ХОТІЛОСЯ,І Я САМА ЧУЛА,ЯК ВОНА КАЗАЛА,ЩО СПИТЬ З ХЛОПЦЯМИ ВЖЕ ПОНАД ДВА РОКИ........ТО ЩО ЙОГО ТОДІ ВБИТИ,А БАТЬКИ???вІН ТАКОЖ ВИННИЙ,АЛЕ ТА ШМАРА САМА ЙОГО ПОТЯНУЛА ТУДИ,А ВІН ПОВІВСЯ.......ЕХ........НЕ СУДІТЬ ХЛОПЦЯ,АДЖЕ ВІН І ТАК ВЖЕ МУЧИТЬСЯ,ТО ЩО ЙОМУ ТЕПЕР ЖИТТЯ ЧЕРЕЗ МЄСНУ ШЛЮХУ ЗЛАМАТИ,НННННІІІІІІІІІІІІ......НЕДОПУЩУ,САМА ПЕТЛЯКИ ЇЙ ПОВИРИВАЮ,ПОБАЧУ ТО ОПОЗОРЮ ТАК,ШО ШЕ ДІТИ ЇЇ БУДУТЬ ЦЕ ЗНАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus