USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

24-річного волинянина вбили на дискотеці, бо заступився за друга, – ЗМІ

4 Травня 2019 12:49
У селі Губин Горохівського району на Волині юнак заступився на дискотеці за сусіда і в результаті йому проломили череп. До лікарні хлопця не довезли, помер у швидкій. У батьків не стало старшого сина, у дівчини нареченого, а чоловіка, на якого усі вказують як на убивцю, навіть не затримали. Бо кажуть – він кримінальний авторитет. І вже нібито встиг позалякувати очевидців. Про те, хто побив до смерті 24-річного Миколу Кривчука знає уся округа, а от вказати на нього бояться. Навіть сусід, за якого заступився убитий хлопець ні пари з уст. Нічого не бачив і крапка.

Вже відомо, хто і чому убив хлопця. Причина така – юнак пішов заступатися за сусіда, і це останнє, що він зробив у своєму житті. Вбили Миколу Кривчука на перший день Великодня, а поховали – на третій, йдеться у сюжеті ТРК “Аверс”.
Місцеві розповідають – побили так, що на подвір’ї клубу його довелося відкачувати. Молодший брат з другом завезли юнака до дому і поклали спати. Кажуть, що він сам навіть роззувся. Через деякий час з нічної зміни прийшла мати. Сина застала у непритомному стані, викликала місцевих лікарів, а ті вже негайно швидку. До лікарні не довезли, помер по дорозі.

Миколі Кривчуку мало виповнитися 25. Хороша освіта. Хороша робота. Кохана дівчина. Шанована у селі сім’я. Усе було попереду. Мати зі сльозами на очах показує фотографії сина. Розповідає, що був світлим і добрим. У фатальну бійку потрапив, бо пішов розбороняти. Родина Кривчуків досі у шоковому стані. На цьогорічні проводи вони ділитимуть паску та крашанки на могилі сина. Миколу Кривчука забили на очах, друзів, сусідів, хлопців і дівчат з інших сіл, які приїхали у Губин на дискотеку. Але зараз немає кому свідчити поліції про особу убивці. Позаочі усі як один стверджують, юнака побив чоловік зі сусіднього села, з Сенкевичівки. Його тут величають кримінальним авторитетом, кажуть мав судимість.

Батьки називають ім’я чоловіка, на якого односельці вказують як на убивцю. Звати Артур. Відомий у навколишніх селах. Кажуть він уже залякав усіх односельців. І ніхто не хоче свідчити проти нього. Бо на його рахунку, нібито, вже не одне каліцтво.

І навіть хлопець, за якого заступився вбитий стверджує, що нічого не бачив і не чув.

Своїм горем батьки діляться з журналістами, щоб справа набула розголосу, бо в правосуддя вони не вірять. І як повірити, коли хлопця убили ще на перший день Великодня, а підозрюваний як ні в чому не бувало перебуває вдома і навіть не під домашнім арештом.

Говорять і справді хто що тільки може, але вказувати на Артура не ризикують. Наразі вже є висновки судмедекспертизи. Мати загиблого Зоя Кривчук, розповіла, що у сина була проламана голова. Що й зазначено у свідоцтві про смерть.

Але у поліції, як каже мати, навіть не хотіли приймати від них заяву. Мовляв й так ведеться слідство.

Між тим начальник Горохівського райвідділку поліції Сергій Потурась, навздогін публікаціям у ЗМІ та соцмережах коментує: “Зробили розтин. Очікуємо результати експертизи”. А ще каже, якщо експертиза встановить, що смерть настала внаслідок природних причин – кримінальне провадження закриють. За словами поліцейського, слідів побоїв на потерпілому візуально помітно не було.

“Не можемо стверджувати чи були сліди побоїв на загиблому, але впевнено заявляємо, що слідів усього керівного складу Горохівського відділку ми не виявили. Ані начальників, ані слідчих – в відділку пусто і це станом на 16-годину у розпал робочого дня”, – стверджують журналісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Віта Показати IP 4 Травня 2019 13:14
А поліція де була??!! Чому швидку зраз не визвали і поліцію??!!
ігор луцький до Віта Показати IP 4 Травня 2019 13:44
Керівник райвідділку підкаже слідчому,як написати відмовний матеріал:Травми були отримані при падінні з висоти власного росту.Думаєте місцеві недореформовані будуть з ніг валитись,щоб істинну всановити?НУ-ну.
121 до Віта Показати IP 4 Травня 2019 14:41
Та щось якось дивно. Попередня стаття суперечить цій. Бачили багато а свідчити не хочуть. А той за кого заступився?! Чого мовчить. Такого не буває. Брат з другом привели додому - теж нічого не бачили. Швидку ніхто не викликав , тож відкачували на місці всі!?
Журналісти Показати IP 4 Травня 2019 13:29
Зверніться в ТСН Весь Горохів знає хто побив до смерті того хлопця - тільки міліція як завжди нічого не бачить, не чує і не знає ...
121 до Журналісти Показати IP 4 Травня 2019 14:48
А ще краще щоб справу передали в ДБР у Львів. Бо ні місцевим ні обласним ментам довіряти не можна!
Олександр Показати IP 4 Травня 2019 14:56
А які до поліції претензії, якщо, як я розумію, НІХТО не свідчив про бійку????? Українці, яким подобається бути бидлом - це так по-нашому. Десятки людей бачили, всі вони, думаю, ненавидять того "авторитету", але всі бояться... Бояться чого? Він здатен роздерти їх тільки поодинці, а всім він нічого не зробить. І ніщо не заважає 1) всім написати заяву 2) всім зібратися й просто поставити того виродка на місце. Але повага до себе - то не про нас
отак Показати IP 4 Травня 2019 15:00
"весь Горохів знає" і мовчить. мовчить і той, за кого заступились. то нехай вбивця залишається чудити, може когось з правоохоронців на бикотеці завалить.
Горохів Показати IP 4 Травня 2019 15:27
Справу вже спускають ''на тормозах''. Дуже шкода молодого хлопчину якому ще жити і жити ... І для держави це мінус один житель працездатного віку який має її розбудовувати - а це на сьогодні не менше 1 млн грн втрати для ВВП країни. І горе для батьків - хто ж їх буде доглядати - чи можливо той поліцай що навіть заяву про вбивство їх дитини відмовився приймати ???
Селянин Показати IP 4 Травня 2019 17:28
Перевірити всіх учасників бійки та відвідувачів клубу на детекторі брехні !!! І в першу чергу - того місцевого авторитета. Журналісти запропонуйте йому пройти перевірку - зверніться в "Представництво всеукраїнської асоціації поліграфологів (ВАП) В м. Луцьку". А поліціянтам - ЧЕРВОНА карточка за їх роботу - від участкового і до начальника відділу, що в робочий час із всіма заступниками десь "пропадає/обмиває" ....
Катастрофа Показати IP 4 Травня 2019 21:32
Невже в Україні порядних людей не залишилося?
Жителька м. Луцька Показати IP 5 Травня 2019 07:13
Як таке можливо? Щоб ніхто нічого не чув і не бачив? А де совість? Немає молодого хлопця... Невже всім всеодно, особливо тому, за кого він заступився .... Вам з цим жити, запам'ятайте !!!!!!! Сором За таких людей бере
Оксана Марищук Показати IP 5 Травня 2019 13:36
Хай батьки терміново їдуть до начальника головного управління слідчого відділу ВОЛИНІ, КЛИМОВСЬКИЙ. Він був в відрядженні, ВБИВСТВО розкриє за20 хвилин...це вам не алкоголік і хабарник Шпига чи Поторась...Наркоман Семенюк разом з Шпигою, кришують всі вбивства по горохівщині...всадив ще й алкоголіка Поторася, який ще тупіший за шпигу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus