USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Згадка про прекрасну країну»: в Анджеліни Джолі є каблучка із зображенням карти України

4 Червня 2022 23:03
Наприкінці квітня українці були ошелешені, адже до Львова приїхала голлівудська акторка Анджеліна Джолі. Візит зірки був спрямований на те, аби зустрітися з переселенцям з «гарячих точок», а також підтримати дітлахів, які страждають від війни.

Українці вдячні Джолі, що вона наважилася приїхати та підтримує Україну у такі тяжкі часи. Тож вирішили віддячити знаменитості та подарували їй срібну каблучку із зображенням карти України. Зірка ж своєю чергою радо носить її на безіменному пальці, інформує ТСН.

Як зазначив один із ювелірних брендів України, який і подарував Джолі каблучку, тепер в акторки є «прекрасна згадка про прекрасну країну».

Читати ще: Українські соцмережі жартують про приїзд Анджеліни Джолі до Львова
Нагадаємо, 30 квітня в одній з кав’ярень Львова помітили голлівудську зірку Анджеліну Джолі, яка також є послом доброї волі ООН у справах біженців.

Після цього знаменитість вирушила на львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська та поспілкувалася з ними особисто. Також зірка провідала у лікарні дітей, які постраждали від ракетного удару військових РФ по вокзалу у Краматорську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus