USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Жертвами смертельного землетрусу в Мексиці стали вже 6 людей

24 Червня 2020 12:58
Жертвами потужного землетрусу магнітудою 7,5, що сколихнув у вівторок, 23 червня, центр та південь Мексики, стали вже щонайменше шестеро людей, ще десятки осіб зазнали ушкоджень.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

За попередніми даними, сильні підземні поштовхи пошкодили близько 500 будівель, в тому числі й 15 медичних закладів. Епіцентр землетрусу розташовувався поблизу міста Крусесіта в штаті Оахака - інформує національна сейсмологічна служба країни. Це місто на тихоокеанському узбережжі вважається одним із найпопулярніших курортів країни.

Усі шестеро жертв землетрусу - з цього регіону, більшість з них загинула внаслідок падіння частин будівель. Серед жертв стихійного лиха був і працівник мексиканської державної нафтогазової компанії Pemex, який під час землетрусу впав з однієї з технічних споруд.

Сильні поштовхи відчули й мешканці столиці країни Мехіко - за 700 кілометрів від епіцентру. На фасадах деяких будинків у Мехіко з'явилися тріщини.

Тим часом президент Мексики Мануель Лопес Обрадор заявив, що землетрус не спричинив значних руйнувань, особливо серед об'єктів критично важливої інфраструктури, як-от аеропорти, нафтопереробні комплекси, порти чи дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus