USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Жінка, яку побили і намагалися зґвалтувати у потязі, розповіла про останню зустріч із кривдником

21 Квітня 2021 08:59
Помер обвинувачуваний у жорстокому побитті Анастасії Лугової. Ця резонансна історія трапилась в серпні минулого року. Жінку ледве не зґвалтували в купе поїзда на очах її шестирічного сина. Тоді чоловіка затримали, вісім місяців тривала судова тяганина і от сьогодні стало відомо – обвинувачений помер у лікарні, куди його шпиталізували із слідчого ізолятора.

Якою була остання зустріч кривдника і жертви, і чи буде тепер злочин покараний – у матеріалі ТСН.

Анастасія намагається підібрати слова, аби пояснити, що зараз відчуває. Смерть її кривдника, 46-річного, двічі судимого Віталія – зовсім не таке покарання, яке вона уявляла. Ту ніч вона і досі памятає в деталях як і 8 місяців тому, коли вперше на всю країну зізналася ТСН: на очах сина її жорстоко побив і намагався зґвалтувати невідомий.

Маленькому Захару після цієї поїздки довелося півроку займатися з психологом. Анастасія довго лікувалася: про свою реабілітацію вона звітувала в соцмережах. А ще за цей час їй почали писати інші жінки – жертви насилля. І про їхні історії Настя почала знімати і викладати у мережу короткі ролики.

Позаду в неї 8 місяців лікування і вона майже забула про постійні болі у голові. Але все ще намагається позбутися синців, збирає кошти, аби вправити щелепу і ходить до психолога. Від літа з нападником вона бачилась кілька разів на судах. На одних він просив вибачення, на інших – уже закидав прокльонами. Між тим просив дати можливість відпрацювати покаране, загладити вину грошима і неодноразово наголошував – хворий на рак.

Попередньо, смерть природня, внаслідок хвороби, тілесних ушкоджень у нього не було. Подальша доля кримінального провадження у зв’язку зі смертю підозрюваного буде вирішена на наступному судовому засіданні.

Нагадаємо, уночі в п’ятницю, 31 липня 2020 року, у потягу «Маріуполь-Київ» невідомий чоловік лише в трусах пробрався до купе, де їхала жінка разом із сином. Чоловік заблокував двері, напав на жінку, побив її та намагався її зґвалтувати.

Читати ще: Кривдник, який намагався зґвалтувати жінку в потязі, запропонував їй путівку в Єгипет. Йому загрожує до 5 років ув’язнення

Нападника затримали правоохоронці, коли потяг прибув до Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 21 Квітня 2021 11:22
Умер он уже .успокойся.скачешь по всем каналам . Дело мерзкое. но все уже случилось.забудь. Ато каждый раз новые подробности появляются.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus