USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кривдник, який намагався зґвалтувати жінку в потязі, запропонував їй путівку в Єгипет. Йому загрожує до 5 років ув’язнення

28 Жовтня 2020 13:01
Уперше після жорстокого побиття в потягу Анастасія Лугова зустрілася зі своїм кривдником. У Києві відбулося судове засідання у її справі, йдеться в сюжеті ТСН.

Нагадаємо, Анастасія Лугова під час подорожі з Запоріжжя до Києва стала жертвою нападника 31 липня. Невідомий чоловік, вдягнений лише у труси, зайшов до купе, де перебувала жінка зі своїм семирічним сином Захаром, заблокував двері, сильно побив її та намагався зґвалтувати.

На крики жінки в потягу ніхто не відреагував, окрім сина, який почав плакати й тим самим врятував маму. Зловмисник зупинився, забрав жінку до сусіднього купе, де роздягнувся повністю та продовжив наругу. Коли Захар заплакав удруге, жінка хитрощами вийшла заспокоїти дитини, схопила сина й чимдуж побігла до провідниці.

Коли потяг прибув до столиці, кривдника затримали правоохоронці. Солом’янський районний суд Києва відправив Віталія Рудзька на два місяці за ґрати без права виходу під заставу.

Читайте також: Син побитої у поїзді жінки ходить до психолога та боїться залишатися наодинці

«Я ходжу до клініки, де мені все лікують, тому фізично я почуваюся набагато краще. У мене скривлення нижньої щелепи від шинування, це можна буде починати лікувати лише через три-чотири місяці. А синці вже сходять», – розповіла Анастасія Лугова про те, як минули останні три місяці реабілітації.

На закритому судовому засіданні вона вперше з моменту побиття побачила свого кривдника 45-річного двічі судимого Віталія Рудзька.

Як розповіла, підозрюваний просив вибачення. «Це було так пафосно. Це був ніби завчений текст, який можна десь почути у фільмах», – сказала Анастасія.

Адвокат Євген Бронін додав, що підозрюваний переконував, що його біс попутав, і зазначив, що готовий відшкодувати Анастасії фінансові втрати та навіть придбати путівку в Єгипет.

Однак суд залишив Віталія Рудзька за ґратами ще на два місяці.

«Йому інкримінуються три статті Кримінального кодексу: сексуальне насильство, умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження та вчинення крадіжки. Санкції статті передбачають до п’яти років позбавлення волі», – розповіла прессекретарка Київської міської прокуратури Надія Максимець.

Анастасія Лугова впевнена, що п’ять років ув’язнення кривднику замало, тому буде наполягати на серйознішому покаранні. «Якщо цим якось моя ситуація допоможе врятувати життя людей, то це вже добре», – сказала вона.

Відзначимо, що своєю історією Анастасія Лугова змінила роботу залізниці – наприкінці серпня міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що найменше десять потягів супроводжуватиме воєнізована охорона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2020 13:32
Буде йому єбипет...недовго буде жити.
@ до Анонім Показати IP 28 Жовтня 2020 14:13
НЕ ФАКТ.ПОДАСТЬ АПІЛЯЦІЮ-КУПИТЬ ПУТІВКУ В ЄГИПЕТ СУДДІ ПРОКУРОРУ ТА АДВОКАТУ- І ВИПУСТЯТЬ
Нєвінават я, ана са Показати IP 28 Жовтня 2020 16:57
Три статті і...до 5- ти років позбавлення волі Що за закони такі?10 мінімум має бути,тим-більше двічі судимий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus