USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Виделкою в шию: лучанин побив жінку та вкрав у неї з гаманця гроші

16 Лютого 2020 14:16
Неодноразово судимий лучанин посеред вулиці побив жінку та забрав у неї з гаманця гроші. Потерпіла дуже злякалася, зазначивши, що злочинець хотів її вбити, намагаючись вдарити виделкою в шию, але, на щастя, та випала з рук. За цей злочин чоловік проведе за ґратами понад чотири роки.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області..

Під час суду встановили, що 20 червня минулого року близько 23.45 неодноразово судимий обвинувачений напав на потерпілу та побив її. Після цього він вирвав з її рук сумочку, з якої дістав гаманець та вкрав 70 гривень. Інші речі разом з гаманцем викинув із сумки на землю та почав тікати.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю. Розповів суду, що він кілька разів вдарив потерпілу, одночасно забираючи сумку. Після нанесення ударів потерпіла припинила чинити опір. З його слів, жінка кричала, просила не забирати гроші, але він не зважав. У суді чоловік розкаявся, пояснюючи свій вчинок нерозсудливістю та потребою у коштах. Він просив пробачення у потерпілої за вчинене та просив його суворо не карати, враховуючи, що у нього є малолітня дитина, яка народилась під час його перебування в неволі, а дружина є непрацездатною, оскільки доглядає за дитиною.

Натомість потерпіла повідомила суду, що в обвинуваченого була металева виделка, і спочатку він спрямував удар цієї виделкою їй у шию, але вона випала у нього з рук. Тому жінка вважала, що її хотіли вбити. З її слів, цю виделку вона потім підняла у сум`ятті, а згодом поліція знайшла її у сумці, що їй належить. Жінка заначила, що має інвалідінсть. Просила суворо покарати обвинуваченого.

Суд призначив обвинуваченому покарання у виді чотирьох років позбавленян волі, приєднавши місяць невідбутого покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Лютого 2020 15:02
В голові не вкладаеться! Свобода і незалежність!
Я Показати IP 16 Лютого 2020 16:20
Є люди яких не можна випускати з тюрми ніколи...
Імігрант Показати IP 16 Лютого 2020 17:10
Які для чотири роки ..??? Сука країна Дурнів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus