USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Жінку знайшли мертвою в автівці посеред лісу

2 Липня 2011 11:27
Жителька Володимира-Волинського поїхала з дому на автомобілі, а через півмісяця її мертву знайшли в автівці посеред лісу

Третього червня нинішнього року 33-річна мешканка міста Володимира-Волинського Олена К. на автомобілі «Форд - Сієра» поїхала з дому, - пише 2 липня Волинь нова.

Жінка мала намір побувати в Польщі, однак ні цього дня, ні наступного жінка кордон не перетнула

Через кілька днів, коли Олена не повернулася у сім'ю, родичі звернулися у міськвідділ внутрішніх справ, щоб допомогли встановити місце її перебування.

Жінку оголосили в розшук. Було відпрацьовано кілька версій зникнення Олени. На жаль, підтвердилася найстрашніша.

Трохи більш як через два тижні труп жінки було виявлено в її ж іномарці в лісовому масиві між селами Крать та Ставки Турійського району.

Як повідомили в міськвідділі внутрішніх справ, сильні зміни на тілі загиблої не дали можливості оперативно визначити причини смерті, тому судово-медична експертиза триває.

Турійський райвідділ внутрішніх справ за цим фактом порушив кримінальну справу за ч. 1 статті 115 КК України (умисне вбивство). Усі оперативні заходи з розкриття цього важкого злочину проводять працівники управління карного розшуку Володимир-Волинського міськвідділу внутрішніх справ.

Без матері залишилося двоє дівчаток - близнючок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
adams Показати IP 2 Липня 2011 12:34
Шкода що для таких уродів (які це зробили) відмінили смертну кару...(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus