USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ЖК «Яровиця» змінила уявлення про нерухомість в Луцьку*

1 Квітня 2019 08:00
Компанія ЄВРОХОЛДІНГ має більше 20 років успішного досвіду системного управління нерухомістю: створення концепцій, проектування, будівництва торгово-розважальних центрів, житлових комплексів, бізнес-центрів .

Сьогодні компанія розвиває ряд проектів нерухомості житлового та комерційного призначення, що знаходяться на різних стадіях реалізації та постійно працює над розробкою нових цікавих проектів, різних за масштабом та рівнем складності. Флагманом в кращих виконаннях і прогресивних рішеннях компанії є житловий комплекс «Яровиця».

«Яровиця» з’явилась в місті та змінила уявлення про нерухомість в Луцьку. Архітектори компанії створили абсолютно новий, унікальний житловий комплекс, піднявши високо планку стандартів будівництва в місті та стимулюючи конкурентне середовище удосконалюватись.
Серед переваг і нововведень «Яровиці» – вентильований‚ дизайнерський фасад в облицювальній цеглі‚ панорамне скління та найбільш різноманітне планування квартир в Луцьку‚ що відповідає сучасним вимогам активного й комфортного життя. Панорамні вікна‚ великі кухні-вітальні роблять квартири просторими. У кожній квартирі передбачено індивідуальне опалення із встановленням радіаторів, поліпшена штукатурка та стяжка‚ Всі нижні пояси панорамних вікон і балконів, вперше в Луцьку, 100% виконуються із багатошарового скла «тріплекс».

Людям, які звикли жити майбутнім та прагнуть змінити звичну дійсність, «Яровиця» пропонує класні пентхауси з краєвидами Луцька і навколишніх пейзажів! Вони розташовані на верхніх поверхах, мають високі стелі та великі панорамні вікна, які візуально об’єднують кімнату та краєвид в одне ціле. Власники пентхаусів можуть насолоджуватись відчуттям простору та свободи на власній терасі‚ при бажанні з власним барбекю чи джакузі.
На будівельному майданчику «Яровиця» сьогодні завершується будівництво чергових трьох пентхаусів.

Можна підійти та в супроводі менеджера помилуватись краєвидами, які відкриються з західних під’їздів «Яровиці». А переглянути планування можна на сайті і спільно з нами внести побажання і доповнення до Вашої сімейної мрії!
Вибираючи житло, ми багато очікуємо від локації. Хочеться залишатись у центрі подій, мати поруч все необхідне та при цьому залишатись в зоні спокою та затишку. Заради комфорту на подвір’ї «Яровиці» облаштовані зручні зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики. «Яровиця» має унікальну концепцію інфраструктури. На території житлового комплексу продуктові крамниці, салони краси, кав’ярні, ресторани, офісні приміщення, магазини одягу, взуття тощо.

Сьогодні купівля квартири – це не тільки необхідність мати свій власний простір, а й вигідне та безпечне капіталовкладення. Квартиру завжди можна продати, при чому дорожче, ніж Ви її придбали на старті будівництва. Вона не знеціниться у разі економічних коливань, її можна здавати в оренду і отримувати привабливий дохід!

Не варто ризикувати, купуйте квартиру у надійного забудовника – інвестуйте у своє майбутнє разом з ЄВРОХОЛДІНГ!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанан Показати IP 1 Квітня 2019 09:38
Цей комплекс - це грандіозний прорив в будівництві Луцька... От тільки скільки буде негативу у власників цих квартир, коли перед ним почнуть зводити висотку на землі між "Яровицею" та кільцем біля "Променя".
Проц до Лучанан Показати IP 1 Квітня 2019 15:30
Це вже інша історія. Правда Яровиця може викупити цю ЗД!
Лучанин Показати IP 1 Квітня 2019 10:33
Шан Хай !!!
Світлана Показати IP 1 Квітня 2019 18:51
Дуже класний комплекс! Я мешкаю тут і пишаюсь ним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus