USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Жодних правопорушень в офісі Голєвої не було, - Гіль

22 Жовтня 2011 10:00
Інформацію про погром, вчинений у приймальні облорганізації Європейської партії України, спростував прокурор Волинської області Андрій Гіль.

Про це він розповів у інтерв’ю « Волинській правді ».

За словами Гіля, жодних неправомірних дій в офісі, про який йдеться, не вчинялося. Олену Голєву запрошували в прокуратуру міста Луцька для надання пояснень щодо матеріалів реалізації незакінченого будівництва готелю в Нововолинську. Вона купила цей готель у свого батька, який був керівником туристичної фірми на Волині від профспілок. Придбала за 60 тисяч гривень, а через деякий час продала за 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Ніяких коштів у цей об’єкт попередньо Голєва не вкладала, - каже Гіль.
Прокуратура проводить перевірку за цими матеріалами.
У 2005 році за даним фактом було порушено кримінальну справу, але суд скасував постанову про порушення кримінальної справи. Втім, це не дає підстав щодо проведення перевірки заново.
«Нічого того, про що стверджує Голєва, за участю наших представників у її офісі не було. Більш того, у приймальні є відеоспостереження, відповідно є можливість простежити дані та зробити правдиві висновки», - зазначив прокурор.
Нагадаємо, прес-служба ВОО ЄПУ оприлюднила інформацію, що працівники прокуратури, серед яких помічник прокурора Мазурок, скоїли погром у приймальні народного депутата Катеринчука в Луцьку .
Крім того, Микола Катеринчук пропонував парламенту створити тимчасову слідчу комісію з питань розслідування фактів захоплення громадських приймалень народних депутатів України .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Петя Показати IP 22 Жовтня 2011 12:11
Голєва крута баба
Олена Голєва Показати IP 22 Жовтня 2011 15:32
Шановний Андрію Івановичу! Прошу Вас не перекручувати фактів. У МОЄМУ офісі жодних правопорушень не було.Про це НІХТО І НІКОЛИ НЕ СТВЕРДЖУВАВ. Так само ,як і в офісі ВОО "Європейська партія України". Працівник прокуратури м.Луцька Мазурок увірвався в офіс НАРОДНОГО ДЕПУТАТА Миколи Катеринчука.А це зовсім різні приміщення. Всі матеріали передані Народному депутату Катеринчуку М.Д. особисто, а він в свою чергу звернувся , як Вам відомо та , як повідомлялось у ЗМІ до Генеральноі прокуратури та МВС та ініціював створення тимчасової слідчої комісії Верховноі Ради з цього приводу.
Я Показати IP 22 Жовтня 2011 18:02
Можна подумати то ГОЛЄВА написала. Нарешті і за принцесу взялись.
Олена Голєва до Я Показати IP 24 Жовтня 2011 12:33
А з чого Ви взяли, що я принцеса? Якось не помічала за собою такої поведінки та й батьки в мене не короновані особи
Ігор Показати IP 23 Жовтня 2011 21:21
Чи то на словах МОЄМУ і НАРОДНОГО ДЕПУТАТА кепслок запав, чи то ми така крутизна???
Олена Голєва до Ігор Показати IP 24 Жовтня 2011 12:37
Шановний Ігор.Це було зроблено лише для того, щоб закцентувати увагу, тому що і прокурор міста і прокурор області стверджують в усіх ЗМІ про те, що не було якихось протиправних дій у моєму офісі, чомусь проставляючи знак рівності між моїм офісом та офісом народного депутата України.Хоча це зовсім різнв приміщення
Володимир Показати IP 24 Жовтня 2011 09:46
В свій час, коли Вікторова погнали з ВО "Батьківщина" він притерся до Катеринчука. Через бездіяльність Вікторова - замінили на Голєву. Коли Волинську обласну організацію Європейської партії України очолила Олена Голєва - на Волині взнали, що є така партія, яка активно почала працювати. І в Україні лише в Луцьку Європейська партія Україна пройшла в міську раду. Лише за це Голєву можна поважати. А бізнес-розборки завжди були і будуть...Людям від того не холодно, не жарко.
Я з Луцька. Показати IP 24 Жовтня 2011 13:00
Якщо ви такий борець за правду, то скажіть мені чого ви податки нормальні за Санрайз не платите, чого у водіїв не має реального соц. пакета, а тільки на папері, ні лікарняних ,не відпускних, я вже за з/п мовчу самі згідні так. Вже дойшло до того, що і запчастини до ваших автобусів самі купляють і самі ремонтують. От це все прокуратурі треба потихеньку братись і перевіряти.
Олена Голєва до Я з Луцька. Показати IP 24 Жовтня 2011 16:43
Шановний Я з Луцька. Чекаю Вас завтра у себе в приймальній з 9 до 18 з хоч одним підтвердженням того, про що Ви пишете. Для інформації- ТзОВ Сайрайз у 2010 році сплатило 1 011 000 грн (один мільйон одинадцять тисяч гривень) податків та зборів. Чи сплатив хоч один з Луцьких перевізників подібну суму податків? Якщо Ви все ж таки наважтитесь завтра завітати до мене у приймальню, я надам усі підтверджуючі документи (декларації) про здійснення вищезазначених платежів. А інформаційно для Вас хочу зазначити , що всі підприємства ,які я очолюю в сумі за 2010 рік сплатили податків та зборів на суму більше 6 мільйонів гривень.Чи є хоч один депутат у Луцькій міській раді ,який сплачує такі податки?
Я з Луцька. Показати IP 25 Жовтня 2011 15:06
Добре, податки платите. А соц. пакет для водії, лікарнянні, відпускні. Чому я мушу ремонтувати вашого автобуса за свої гроші?Бо ви мені надали роботу?
Я з Луцька. Показати IP 25 Жовтня 2011 15:07
Доречі я сьогодні в приймальні був, там тільки Бюріков мізки полоскав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus